Image for Tražimo predavače na programima cjeloživotnog obrazovanja!
Naslovnica

Tražimo predavače na programima cjeloživotnog obrazovanja!

U potrazi smo za novim predavačima i veselimo se vašoj prijavi!

Pridružite se Algebrinom timu i već u novoj godini nastavite ili započnite svoju predavačku karijeru u najvećoj privatnoj obrazovnoj instituciji u Hrvatskoj.

Imate iskustva ili tek sramežljivo razmišljate kako biste ono što dobro radite i poznajete mogli prenijeti drugima, ne čekajte. Vjerujemo da se u vama krije naša buduća predavačka zvijezda.

S iskustvom ili bez, omogućit ćemo vam profesionalnu mentorsku podršku u realizaciji nastave, ali i brojne druge pogodnosti. Javite nam se na mail kadrovi@algebra.hr ili još bolje i najbrže, priložite svoju prijavu na linku

Provjerite područja i mjesta gdje uskoro kreću naše nove grupe polaznika. Ako se i ne nalazite na ovom popisu, velik broj naših programa odvija se online, stoga nam se javite svakako.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.