Image for Stižu nam poznati stručnjaci iz svijeta gaminga i esporta!
Naslovnica

Stižu nam poznati stručnjaci iz svijeta gaminga i esporta!

Gaming i esport industrija u posljednjih su nekoliko godina postale neizostavni dio kulture mlađih populacija. Do ne tako davno, igranje video igara bio je hobi koji se s vremenom pretvorio u unosan posao te uspješnu poslovnu karijeru.

Esport eko-sustav ne uključuje samo profesionalne esportaše, nego u niz drugih dionika poput game dev studija, izdavača video igara, ali i brojnih drugih zanimanja koje na prvu nisu usko vezane uz samu industriju, ali su od iznimne važnosti.

Razni stručnjaci iz područja marketinga, IT industrije, menadžmenta, ali i brojnih polja zanimanja pronalaze svoje mjesto unutar esporta, a njihova znanja i multidisciplinarna iskustva važni su za ostvarivanje punog potencijala industrije. Dio njih početkom prosinca dolazi u Zagreb, u Algebru  u sklopu Beyond Esports konferencije podijelit će svoje priče i educirati javnost o potencijalu, važnosti i ulozi kojeg esport ima u razvoju modernog društva.

Beyond Esports je druga konferencija u organizaciji Good Game Globala, poznate hrvatske agencije koja nudi širok spektar usluga vezanih uz organizaciju esport natjecanja, live stream produkciju, digitalni marketing i consulting aktivnosti vezanih uz razvoj industrije. Konferencija za glavne ciljeve ima definirati, osnažiti, približiti, ali i educirati posjetitelje o glavnim vrijednostima i potencijalu esporta. Kroz zanimljive panele i jednodnevne aktivnosti, konferencija će ugostiti stručnjake iz nekih od najutjecajnijih svjetskih poduzeća kao što su Blast, Meta, G2 Esports, Samsung, ali i domaćih i regionalnih giganta, Sofascore, Superbet, Span, Outfit7, Happening, Hrvatski Telekom, Hrvatski eSport Savez, Hrvatski olimpijski odbor i GNK Dinamo. Kroz gledište svakog od sudionika, ovog poprilično velikog i kompleksnog sustava, posjetitelji konferencije će moći iz prve ruke saznati kako izgleda jedan obični dan profesionalnog esport igrača, tima, organizatora natjecanja, ali i na koji način poznati svjetski i regionalni brendovi pronalaze svoje mjesto i komuniciraju svoje vrijednosti kroz esport filter.

Konferencija će se održati na Algebrinom kampusu, 8. prosinca 2023. godine. Ulaznice su u prodaji i možete ih pronaći putem Entrio.hr, a detaljnije informacije kao i raspored i popis svih govornika pronađite na službenoj web stranici Beyond Esports konferencije. Osigurajte svoje karte, zavirite iza kulisa profesionalnog gaminga i esport industrije i uživajte u pričama poznatih svjetskih esport stručnjaka!

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.