Image for Besplatno savjetovanje o državnoj maturi u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu, Karlovcu i Mostaru
Naslovnica

09.10.2019.

Besplatno savjetovanje o državnoj maturi u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu, Karlovcu i Mostaru

Nisi siguran imaš li sve informacije za izbor pravog studija? Želiš saznati sve o maturi i zamkama koje krije?

Pozivamo te na besplatno Algebrino savjetovanje o državnoj maturi, 26. 10. u 10:00 sati u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu, Karlovcu i Mostaru po odgovore na sva tvoja pitanja! Požuri s prijavom, broj mjesta je ograničen!

Ove školske godine čekaju te brojni izazovi, od kojih je najveći polaganje ispita državne mature. Time završava jedan dio tvog školovanja i započinje novo, uzbudljivo poglavlje. Da bi sve prošlo kako želiš, važno je da na vrijeme doneseš prave odluke i da na vrijeme dobiješ sve potrebne informacije.

Saznat ćeš kako izabrati studij koji odgovara tvojim interesima i mogućnostima i kako rezultati državne mature utječu na upis željenog studija. Informirat ćeš se o najtraženijim zanimanjima na hrvatskom i europskom tržištu i reći ćemo ti kakva je navala na pojedine fakultete. Otkrit ćemo ti koje su najpoželjnije vještine za pojedini studij i saznat ćeš koja će ti zanimanja omogućiti dobar posao. Na savjetovanju u Zagrebu (s live uključenjem u druge gradove) te čeka najpoznatiji profesor matematike i predavač na Visokom učilištu Algebra, Toni Milun, koji će ti dati savjete o tome kako se što bolje pripremiti za polaganje ispita iz matematike.

Vidimo se 26. 10. 2019. u 10:00 sati na 7 lokacija:

Osijek – OŠ Mladost, Sjenjak ul. 7
Zagreb – Algebra LAB, Ilica 242
Varaždin – Arena Varaždin, Šetalište Franje Tuđmana 1
Karlovac – Knjižnica za mlade, Ulica Ivana Banjavčića 8
Rijeka – Filozofski fakultet, Sveučilišna avenija 4
Split – Sveučilišni odjel za stručne studije, Kopilica 5
Mostar – Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača, Trg hrvatskih velikana bb

Na savjetovanju te čeka nagradni kviz u kojem možeš osvojiti besplatne pripreme iz jednog predmeta, a svima koji dođu na savjetovanje omogućit ćemo popust na upis priprema za državnu maturu u Algebri. Također, ostvarit ćeš mogućnost sudjelovanja u stipendijskom natječaju “Nagrađujemo izvrsnost” u kojem dijelimo stipendije maturantima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature, a na pripreme su išli u Algebru. Treća pogodnost koju ti nudimo je ta da svi studenti koji završe pripreme za državnu maturu u Algebri i upišu Visoko učilište Algebra te ostvare najmanje 380 bodova na maturi, dobivaju besplatne pripreme, odnosno školarina za prvu godinu studija će im se umanjiti za cijenu priprema.

 

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.