Image for Besplatno savjetovanje o državnoj maturi u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu, Karlovcu i Mostaru
Naslovnica

Besplatno savjetovanje o državnoj maturi u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu, Karlovcu i Mostaru

Nisi siguran imaš li sve informacije za izbor pravog studija? Želiš saznati sve o maturi i zamkama koje krije?

Pozivamo te na besplatno Algebrino savjetovanje o državnoj maturi, 26. 10. u 10:00 sati u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Osijeku, Varaždinu, Karlovcu i Mostaru po odgovore na sva tvoja pitanja! Požuri s prijavom, broj mjesta je ograničen!

Ove školske godine čekaju te brojni izazovi, od kojih je najveći polaganje ispita državne mature. Time završava jedan dio tvog školovanja i započinje novo, uzbudljivo poglavlje. Da bi sve prošlo kako želiš, važno je da na vrijeme doneseš prave odluke i da na vrijeme dobiješ sve potrebne informacije.

Saznat ćeš kako izabrati studij koji odgovara tvojim interesima i mogućnostima i kako rezultati državne mature utječu na upis željenog studija. Informirat ćeš se o najtraženijim zanimanjima na hrvatskom i europskom tržištu i reći ćemo ti kakva je navala na pojedine fakultete. Otkrit ćemo ti koje su najpoželjnije vještine za pojedini studij i saznat ćeš koja će ti zanimanja omogućiti dobar posao. Na savjetovanju u Zagrebu (s live uključenjem u druge gradove) te čeka najpoznatiji profesor matematike i predavač na Visokom učilištu Algebra, Toni Milun, koji će ti dati savjete o tome kako se što bolje pripremiti za polaganje ispita iz matematike.

Vidimo se 26. 10. 2019. u 10:00 sati na 7 lokacija:

Osijek – OŠ Mladost, Sjenjak ul. 7
Zagreb – Algebra LAB, Ilica 242
Varaždin – Arena Varaždin, Šetalište Franje Tuđmana 1
Karlovac – Knjižnica za mlade, Ulica Ivana Banjavčića 8
Rijeka – Filozofski fakultet, Sveučilišna avenija 4
Split – Sveučilišni odjel za stručne studije, Kopilica 5
Mostar – Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača, Trg hrvatskih velikana bb

Na savjetovanju te čeka nagradni kviz u kojem možeš osvojiti besplatne pripreme iz jednog predmeta, a svima koji dođu na savjetovanje omogućit ćemo popust na upis priprema za državnu maturu u Algebri. Također, ostvarit ćeš mogućnost sudjelovanja u stipendijskom natječaju “Nagrađujemo izvrsnost” u kojem dijelimo stipendije maturantima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature, a na pripreme su išli u Algebru. Treća pogodnost koju ti nudimo je ta da svi studenti koji završe pripreme za državnu maturu u Algebri i upišu Visoko učilište Algebra te ostvare najmanje 380 bodova na maturi, dobivaju besplatne pripreme, odnosno školarina za prvu godinu studija će im se umanjiti za cijenu priprema.

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font