Image for Božićna akcija – 20% popusta na upis najtraženijih programa obrazovanja, samo 13. 12.!
Naslovnica

Božićna akcija – 20% popusta na upis najtraženijih programa obrazovanja, samo 13. 12.!

Tijekom tradicionalne Algebrine božićne akcije, ovog petka, 13. 12., pripremili smo za vas popust od 20% na upis najtraženijih programa obrazovanja iz naše ponude. Popust vrijedi samo na određene termine programa obrazovanja koji sudjeluju u akciji.

Tijekom božićne akcije, uz popust od 20% na sve oblike plaćanja, možete upisati programe obrazovanja za Programera Internet aplikacija – C# i ASP.net, Programera internet aplikacija – PHP i MySQL, CAD specijalista, Razvojnog programera mobilnih aplikacija na Android platformi, Sistemskog i mrežnog administratora - specijalista, Specijalista digitalne fotografije i obrade, WEB dizajnera, Voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, Specijalista za internetsko oglašavanje, UX dizajnera, Back–end developera, Front–end developera, Samostalnog knjigovođu, Grafičkog dizajnera, ECDL operatera, CCNA – Cisco mrežnu akademiju i seminar Analiza troškova i koristi / Cost benefit analiza i studija izvodljivosti.

Želite li iskoristiti ovu odličnu priliku za ostvarivanje popusta na upis, potrebno je, popunjavanjem prijavnice, rezervirati popust za program obrazovanja koji vas interesira te tijekom petka, 13. prosinca, doći u neku od Algebrinih poslovnica u Zagrebu, Osijeku, Varaždinu, Rijeci, Puli, Zadru, Šibeniku ili Splitu na upis. Upis možete izvršiti i online (uplata mora biti izvršena na dan 13. prosinca).

Upisom programa obrazovanja, pokazuju to brojni primjeri uspješnih pojedinaca, dobit ćete priliku i značajno utjecati na svoju karijeru. Svi navedeni programi obrazovanja nalaze se među najatraktivnijim i najtraženijim među našim polaznicima, a poslodavci unutar njih traže najviše novih stručnjaka. Stoga, zašto novu godinu ne biste odlučili započeti korakom prema usavršavanju, boljoj karijeri ili pokretanju vlastitog posla uz pohađanje nekog od naših programa obrazovanja?

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font