Image for Dan ludih cijena – upišite pripreme za državnu maturu uz 20% popusta!
Naslovnica

Dan ludih cijena – upišite pripreme za državnu maturu uz 20% popusta!

Rezervirajte 19. 3. za posljednji Dan ludih cijena u ovoj školskoj godini, dođite do svog Algebra centra u Zagrebu, Rijeci ili Splitu i upišite pripreme za državnu maturu uz 20% popusta na pakete priprema i pojedinačne predmete. Popust vrijedi na upis u bilo koji preostali ciklus priprema u ovoj školskoj godini, dakle za pripreme s početkom predavanja 4. travnja, za intenzivni ciklus s početkom predavanja 24. svibnja te za intenzivni ciklus s početkom predavanja 14. kolovoza.

Popust možete ostvariti u nekoliko jednostavnih koraka:

  • 1. korak – posjetite stranicu Dana ludih cijena.
  • 2. korak – ispunite prijavnicu i rezervirajte popust.
  • 3. korak – u četvrtak, 19. ožujka, na sam Dan ludih cijena, dođite u svoj Algebra centar u Zagrebu, Rijeci ili Splitu i ostvarite popust pri upisu u bilo koji preostali ciklus priprema u ovoj školskoj godini. Ako u vašem gradu nema Algebra centra, popust možete ostvariti i online kupnjom priprema za koje ste se odlučili, s tim da plaćanje mora biti izvršeno 19. ožujka.

Svi maturanti koji upišu pripreme za državnu maturu u Algebri mogu sudjelovati u stipendijskom natječaju “Nagrađujemo izvrsnost” u kojem dijelimo stipendije onima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature, a na pripreme su išli u Algebru. Također, svi oni koji završe pripreme za državnu maturu u Algebri i upišu Visoko učilište Algebra te ostvare najmanje 380 bodova na državnoj maturi, dobivaju besplatne pripreme, odnosno školarina za prvu godinu studija će im se umanjiti za cijenu priprema.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.

Povećaj font