Image for Dan ludih cijena – upišite pripreme za državnu maturu uz 20% popusta!
Naslovnica

10.03.2020.

Dan ludih cijena – upišite pripreme za državnu maturu uz 20% popusta!

Rezervirajte 19. 3. za posljednji Dan ludih cijena u ovoj školskoj godini, dođite do svog Algebra centra u Zagrebu, Rijeci ili Splitu i upišite pripreme za državnu maturu uz 20% popusta na pakete priprema i pojedinačne predmete. Popust vrijedi na upis u bilo koji preostali ciklus priprema u ovoj školskoj godini, dakle za pripreme s početkom predavanja 4. travnja, za intenzivni ciklus s početkom predavanja 24. svibnja te za intenzivni ciklus s početkom predavanja 14. kolovoza.

Popust možete ostvariti u nekoliko jednostavnih koraka:

  • 1. korak – posjetite stranicu Dana ludih cijena.
  • 2. korak – ispunite prijavnicu i rezervirajte popust.
  • 3. korak – u četvrtak, 19. ožujka, na sam Dan ludih cijena, dođite u svoj Algebra centar u Zagrebu, Rijeci ili Splitu i ostvarite popust pri upisu u bilo koji preostali ciklus priprema u ovoj školskoj godini. Ako u vašem gradu nema Algebra centra, popust možete ostvariti i online kupnjom priprema za koje ste se odlučili, s tim da plaćanje mora biti izvršeno 19. ožujka.

Svi maturanti koji upišu pripreme za državnu maturu u Algebri mogu sudjelovati u stipendijskom natječaju “Nagrađujemo izvrsnost” u kojem dijelimo stipendije onima koji su ostvarili najbolji rezultat na ispitima državne mature, a na pripreme su išli u Algebru. Također, svi oni koji završe pripreme za državnu maturu u Algebri i upišu Visoko učilište Algebra te ostvare najmanje 380 bodova na državnoj maturi, dobivaju besplatne pripreme, odnosno školarina za prvu godinu studija će im se umanjiti za cijenu priprema.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.