DAN OTVORENIH VRATA DIGITALNE AKADEMIJE U ZAGREBU

22.9.2018. Besplatne radionice digitalnih vještina za djecu i roditelje! Požurite jer broj prijava je ograničen!

Digitalna akademija otvara svoja vrata 22. 9. 2018. za sve učenike osnovnih škola i roditelje! Pozivamo roditelje i njihove školarce da nam se pridruže na radionicama za razvijanje digitalnih vještina u Ilici 242, prostorijama Algebre.

Rezervirajte mjesto svojem djetetu odmah jer je broj ograničen!

Ne propustite ovo jedinstveno događanje jer smo za naše digitalne nindže od 1. – 8. razreda osnovne škole pripremili četiri tipa radionica u dva termina, a uključuju rad sa opremom koja se koristi u nastavi Digitalne akademije. U vrijeme održavanja radionica, roditelji će moći poslušati korisno predavanje o sigurnosti na internetu dok je u pauzama planirana vanjska aktivnost upravljanja dronom.

Svoje dijete možete prijaviti na jednu ili dvije radionice u dva različita termina – u 10 ili u 12 sati.

Radionice za 1.-4. razred:

  • Tražimo Minecraft arhitekte, prijavi se! – postani Minecraft arhitekt na jedan dan i nauči kako iz skice tlocrta sagraditi građevinu u jednom od najpopularnijih programa danas!
  • Zakoračite u Osmo i Ozobot svijet! – dvije radionice u jednoj! U prvom dijelu saznaj na koji način kodirati male robote Ozobote pomoću boja i flomastera te kako tvoja kreativnost u tome može pomoći. U drugom dijelu okušaj se u kodiranju rukama, fizičkim blokovima te mini natjecanju u igri vješala na platformi Osmo.

    Powered by Smartplay.hr  

Radionice za 5.-8. razred:

  • Upoznaj Heksabot – čudesni robotski pauk! – upoznaj i nauči rukovati s robotskim paukom. Saznaj možeš li ga programirati da pleše, mijenja boju te kako će reagirati na dodir i škakljanje.
  • Nemaš vozačku? Za vožnju Qbot robotskog auta ti ni ne treba! – nauči kodirati robotske automobile uporabom mobilne aplikacije i programskih kodova u WeMake softwareu!

Radionica za roditelje:

  • Postanite virtualni zaštitnik svoje djece!  Naučite više o sigurnosti na Internetu.

Nemojte propustiti  ovo druženje jer uz sva nova znanja i vještine koje će vaši mališani steći, dijelit ćemo korisne i vrijedne nagrade!

Ukratko o Digitalnoj akademiji:

Digitalna akademija, program digitalnog obrazovanja za djecu osnovnih škola, od nove školske godine kreće u više od 70 lokacija diljem Hrvatske. Fokus Digitalne akademije na kreativnom je i inovativnom obrazovanju te rješavanju problema korištenjem tehnologije, ali za sve male digitalce, ne samo buduće programere ili robotičare. Uz nadograđen novi program i novu opremu u ovoj školskoj godini polaznici će se družiti s 3D printerima, programabilnim robotima, digitalnim mikroskopima, kamerama i svime što im je potrebno da bezbrižno zakorače u digitalni svijet. Više informacija o upisima i cijenama možete pronaći na sljedećem linku: https://www.algebra.hr/junior/kampanje/digitalna-akademija/ ili se obratite našim djelatnicima na Danu otvorenih vrata.

Newsletter

Želite biti u toku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavite se na naš newsletter.