Image for IT obrazovanje za sigurnije sutra
Naslovnica

IT obrazovanje za sigurnije sutra

Birajte BESPLATNO između sljedećih pet programa obrazovanja ili kombinirajte nekoliko njih:

Svjesni ste da se svijet ubrzano mijenja i da možda niste u potpunosti spremni za primjenu novih tehnologija? Steknite svoje prve digitalne vještine ili naprednija IT znanja na besplatnim edukacijama!

Pozivamo vas da se prijavite ako ste:

  1. nezaposleni više od 12 mjeseci, stariji od 34 godine, s najviše završenom srednjom školom
  2. zaposleni ili nezaposleni između 15 i 34 godine i imate završenu najviše osnovnu školu
  3. zaposleni ili nezaposleni imate završenu jednogodišnju, dvogodišnju ili trogodišnju srednju školu, bez obzira na godine starosti

Svi navedeni programi su verificirani, što znači da po završetku dobivate uvjerenje s pravom upisa novog zanimanja u e-radnu knjižicu. Uz to, završetkom svih programa obrazovanja (osim Web dizajnera) možete steći međunarodno priznate certifikate.

Dio edukacija već su popunjene ili su se održale. Još se možete prijaviti na programe obrazovanja za Računalnog operatera i ECDL specijalista koji će se održati u online obliku, s početkom edukacije krajem rujna/početkom listopada. Koristite računalo i želite svoje vještine dići na višu razinu i steći međunarodne ECDL certifikate? Prijavite se za ovu online edukaciju, za koju je osim uvjeta potrebno imati pristup računalu i internetskoj vezi. Kako izgleda online edukacija pogledajte ovdje a za program se prijavite na prijavnici koja se nalazi u nastavku stranice.

Prijavnica za sudjelovanje na edukaciji

Popunjavanjem ove prijavnice prijavljujete se za pohađanje jednog ili više programa obrazovanja u projektu „IT obrazovanje za sigurnije sutra“ koji je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda. Predavanje je u cijelosti besplatno, a podaci prikupljeni ovom prijavnicom koristit će se isključivo u svrhu provedbe projekta.

ZAVRŠENE SU PRIJAVE za četvrti ciklus prijava za BESPLATNE programe obrazovanja:

  Program obrazovanja Lokacija održavanja nastave / model Početak
1. Računalni operater Online 28. 9 . 2020.  s nastavom od 11:30
2. Računalni operater Online 5. 10. 2020. s nastavom od 18:30
3. ECDL specijalist Online 28. 9 . 2020. s nastavom od 08:00
4. ECDL specijalist Online 5. 10. 2020. s nastavom od 15:00

 

O projektu: 

Pučko otvoreno učilište Algebra u okviru natječaja “Podrška obrazovanju odraslih polaznika uključivanjem u prioritetne programe obrazovanja, usmjerene unapređenju vještina i kompetencija polaznika u svrhu povećanja zapošljivosti“ iz programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020 provodi projekt pod nazivom „IT obrazovanje za sigurnije sutra“ u trajanju od 25. 01. 2018. do 25. 1. 2021. Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

Opći cilj projekta: Povećanje zastupljenosti odraslih u obrazovanju izvan inicijalnog obrazovanja.

Specifični cilj: Provedbom verificiranih programa i stjecanjem međunarodnih certifikata, projektom će se omogućiti stjecanje dodatnih vještina, kompetencija i kvalifikacija u području računarstva i digitalnih vještina ciljnih skupina, povećavajući njihovu konkurentnost na tržištu rada i zapošljivost.

Sažetak projekta: Projekt je usmjeren ka povećanju broja odraslih u obrazovanju izvan inicijalnog obrazovanja, povećanju ključnih kompetencija nove pismenosti te smanjenju nezaposlenosti jačanjem upošljivosti i mobilnosti polaznika 5 programa (Web dizajner, Računalni operater, ECDL specijalist, Sistemski i mrežni administrator – specijalist i Računalni programer Internet aplikacija). Nezaposlene osobe starije od 34 godine, odrasle osobe u dobi između 15-34 godine bez kvalifikacija te osobe s nižim razinama kvalifikacija uključujući i razinu 4.1., steći će prvu ili višu kvalifikaciju i ojačati kompetencije.

Aktivnosti projekta su:

  • Odabir i motivacija polaznika za uključivanje u edukacije
  • Organizacija i provedba verificiranih programa obrazovanja u segmentu računarstva i informatičke pismenosti za ciljne skupine poziva
  • Evaluacija provedbe programa

Ukupna vrijednost projekta: 1.332.994,50 kn

Iznos bespovratnih sredstava: 1.332.994,50 kn

Ukupno trajanje projekta je 3 godine, a projekt će biti u cijelosti financiran iz Europskog socijalnog fonda.

Edukacije će se održavati u Sisku (7 grupa), Vukovaru (4 grupe) , Rijeci (2 grupe) i u online-u (4 grupe), prve edukacije počinju u 9. mjesecu 2018.

 


Novosti:

Potpisan EU projekt „IT obrazovanje za sigurnije sutra“


  HZZ Područni ured Sisak
HZZ Regionalni ured Rijeka
HZZ Područni ured Vukovar*Sadržaj publikacije/emitiranog materijala isključiva je odgovornost Pučkog otvorenog učilišta Algebra

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.