Image for Rekordan broj sudionika na Hacking Night @Algebra 2023
Naslovnica

Rekordan broj sudionika na Hacking Night @Algebra 2023

Na ovogodišnjoj Algebrinoj Noći hakiranja održanoj u petak 21. 4. u suorganizaciji s tvrtkom Eviden - an Atos business, sudjelovalo je do sad rekordnih 19 timova vrsnih stručnjaka za kibernetičku sigurnost.

Hacking Night se tradicionalno održava u Algebrinim prostorima od 2012. godine, a glavna ideja natjecanja je izgradnja zajednice etičkih hakera i stvaranje okruženja za razmjenu i usavršavanje specifičnih CyberSec znanja.

Jedan od ključnih ciljeva Hacking Nighta je podizanje svijesti o važnosti računalne sigurnosti, a natjecateljski izazovi podrazumijevali su simulaciju stvarnih situacija s realnim propustima. Sudionici ovogodišnjeg natjecanja, njih gotovo 60, pokazali su koja su sve iznimna znanja i posebne vještine potrebni u ostvarivanju kibernetičke sigurnosti.

Osmisliti, implementirati i unaprjeđivati sustave informacijsko-komunikacijskih tehnologija nije nimalo laka zadaća, a koliko su upravo takva znanja tražena dokazuju i trenutne ogromne potrebe tržišta za stručnjacima iz područja kibernetičke sigurnosti.

Aktualnost ove teme potvrđuje i značajan interes te velik odaziv timova od kojih su najbolji bili:

  1. mjesto: 炖鸭
  2. mjesto: OC2202
  3. mjesto: init1

Iskrene čestitke svim natjecateljima!

S veseljem očekujemo sljedeće izdanje Algebrine Noći hakiranja!

Brošure Algebra grupe

Sveučilište Junior
Kontaktirajte nas

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newsletter.