Digitalna akademija

Fokus programa Digitalne akademije je na poticanju znatiželje i razvoju kreativnosti, kritičkog razmišljanja te dolaska do rješenja problema kroz eksperimentiranje.

  • Prijavite svoje dijete na Digitalnu akademiju i učinite ga spremnijim u suočavanju s izazovima budućnosti!

Na više od 60 lokacija

Verificiran program od Ministarstva znanosti i obrazovanja, razrađen po stupnjevima koji prate dob djeteta u osnovnoj školi, dostupan na više od 60 lokacija.

Vještine za 21. stoljeće

Fokus je na poticanju znatiželje i razvoju kreativnosti, kritičkog razmišljanja te dolaska do rješenja problema kroz eksperimentiranje

Bogata oprema (softver i hardver)

3D printeri, programabilni roboti, digitalni mikroskopi, kamere, grafički tableti, nova prijenosna računala, razni softveri…

Zadovoljni roditelji i djeca

Lana Škvorc

Koncept i program digitalne akademije mi se jako sviđa jer djecu uvodi u svijet informatičko komunikacijskih tehnologija na zanimljiv i kreativan način. Oni takvo učenje doživljavaju kao igru te lakše kroz praksu i vježbe usvajaju znanje jer se ne radi o pukom učenju činjenica bez primjene. Vito kaže: volim digitalnu akademiju jer je cool i zanimljiva ?

Iva Koščak Brajković

Naša kći pohađa program Digitalne akademije u Algebri i izrazito smo zadovoljni, i mi, a posebno ona. Rado odlazi na nastavu, uči sadržaje koji nisu zastupljeni u školi u dovoljnoj mjeri, uživa i zabavlja se. Trenerica je sjajna, potiče ih i uspijeva zainteresirati. Čak smo morali kupiti i Ozobota da kod kuće primjenjuje ono što rade na nastavi. Najtoplije preporučujem.

Termini

Ove smo godine za vas pripremili već dostupne termine na svim lokacijama SAD!


Od opreme koristimo…

…3D printere, programabilne robote, digitalne mikroskope, kamere, grafičke tablete, set za virtualnu stvarnost, najnovija prijenosnim računalima i sve što će našim nindžama pomoći da zakorače u digitalni svijet!

Hardversku opremu upotpunili smo i korištenjem raznovrsnih softvera koji će djeci pomoći pri stjecanju osnovnih i naprednih digitalnih vještina.

Nastavni plan i program razlikuje se ovisno o stupnju Digitalne akademije koji dijete pohađa, a u svakom ih očekuje pregršt uzbudljivih digitalnih avantura.

Gdje smo?

Cijena

RAZDOBLJE PLAĆANJA REDOVNA CIJENA** (KARTICE) GOTOVINA S POPUSTOM*
1. 6 – 1. 7.
(FIRST MINUTE)
270,00 kn/10 rata ili
2.700,00 kn/jednokratno
2.400,00 kn
2. 7. – 9. 9.
(STANDARD)
300,00 kn/10 rata ili
3.000,00 kn/jednokratno
2.600,00 kn
10. 9 – 30. 9.
(LAST MINUTE)
315,00 kn/10 rata ili
3.150,00 kn/jednokratno
2.700,00 kn

** Gotovinska cijena s popustom uključuje i plaćanje Internet bankarstvom na žiro račun jednokratno.
** Redovna cijena uključuje plaćanje kreditnim i debitnim karticama, na rate ili jednokratno.


Prijavnica

Najčešća pitanja