DAN OTVORENIH VRATA DIGITALNE AKADEMIJE U ZAGREBU – 22. 9. 2019. (nedjelja)

DAN OTVORENIH VRATA DIGITALNE AKADEMIJE U ZAGREBU – 22. 9. 2019. (nedjelja)

Iskoristi 20% popusta

Besplatne radionice digitalne i informacijske pismenosti za roditelje i djecu!
22. 9. 2019. (nedjelja), od 9.30 do 13.30 sati

Digitalna akademija otvara svoja vrata 22. 9. 2019. (nedjelja), od 9:30 do 13:30 sati za sve učenike osnovnih škola i roditelje! Pozivamo roditelje i njihove školarce da nam se pridruže na radionicama za razvijanje digitalne i informacijske pismenosti u Zagrebu, Algebra – Gradišćanska 24.

Rezervirajte mjesto svojem djetetu odmah jer je broj ograničen!

Ne propustite ovo jedinstveno događanje jer smo za naše digitalne nindže od 1. – 8. razreda osnovne škole pripremili tri tipa radionica u tri termina, a uključuju rad sa opremom koja se koristi u nastavi Digitalne akademije. U vrijeme održavanja radionica, roditelji će moći poslušati korisno predavanje o sigurnosti na internetu i zaigrati nagradni kviz te osvojiti poklon bon u vrijednosti od 1.500,00kn iskoristiv za bilo koji Algebra Junior proizvod.

Svoje dijete možete prijaviti na 3 radionice koje počinju u različitom vremenu!

  • Radionica 1: Minecraft dizajner mobitela

Polaznici će u Minecraftu dizajnirati svoje vlastite mobilne telefone! Mobilni telefon može izgledati bilo kako, imati bilo koju boju te imati bilo koje specijalne funkcije. Tijekom radionice, djeca će u najpopularnijoj Microsoft igri izraditi 3D model svog savršenog mobilnog telefona.

  • Radionica 2: Animacija i ja

Ova je radionica mogućnost da se polaznici upoznaju s različitim vrstama animacija, na kojoj će korištenjem računalne aplikacije crtati slike u pokretu i animacijom prikazati vlastitu priču.

  • Radionica 3: 3D računalne igre

Polaznici radionice otkrit će svijet izrade računalnih igara te naučiti stvarati 3D virtualne svjetove. Njih će na radionici nastaniti likovima i objektima u vizualnom programskom okruženju te proći kroz neke od procesa kroz koje prolaze timovi stručnjaka pri izradi 3D računalnih igara.

  • Radionica za roditelje: Sigurnost na internetu i prezentacija Digitalne akademije

Roditelje će se provesti kroz ovu sveprisutnu temu, otkriti koliko znaju o opasnostima koje vrebaju na Internetu i dati praktični savjeti kako se bolje brinuti o sigurnosti djeteta prilikom korištenja računala i mobilnog telefona. Nakon radionice i kratke prezentacije Digitalne akademije, roditelji mogu zaigrati nagradni kviz te osvojiti vrijednu nagradu – poklon voucher u iznosu od 1.500,00 kn za bilo koji Junior proizvod!

Nemojte propustiti ovo druženje jer uz sva nova znanja i vještine koje će vaši mališani steći, možete osvojiti i vrijednu nagradu!

Prijavnica

Ukratko o Digitalnoj akademiji:

Digitalna akademija, program digitalnog obrazovanja za djecu osnovnih škola, od nove školske godine kreće u više od 70 lokacija diljem Hrvatske. Fokus Digitalne akademije na kreativnom je i inovativnom obrazovanju te rješavanju problema korištenjem tehnologije, ali za sve male digitalce, ne samo buduće programere ili robotičare. Uz nadograđen novi program i novu opremu u ovoj školskoj godini polaznici će se družiti s 3D printerima, programabilnim robotima, digitalnim mikroskopima, kamerama i svime što im je potrebno da bezbrižno zakorače u digitalni svijet. Više informacija o upisima i cijenama možete pronaći na sljedećem linku: https://www.algebra.hr/junior/kampanje/digitalna-akademija/ ili se obratite našim djelatnicima na Danu otvorenih vrata.