Digitalna akademija

  • Grupe do 15 učenika
  • 66 školskih sati
  • Više od 4000 polaznika
  • 70 predavača

U Digitalnu Akademiju se mogu uključiti sva djeca koja trenutno pohađaju osnovnu školu, bez obzira da li se nastava odvija u njihovoj školi ili nekoj od škola u blizini. Jednostavno, odaberite školu koja vam najviše odgovara i izvršite prijavu, dobrodošli ste u bilo koju školu prema vašem izboru. Ukoliko se škola koju pohađa vaše dijete ne nalazi na popisu, odaberite školu koja vam najbolje odgovara od ponuđenih, a ukoliko se pokaže dovoljan interes, potrudit ćemo se proširiti naš program i u nove škole.

Obrazovni se program ostvaruje u skupinama od najviše 15 polaznika. Jedna skupina odgovara jednome obrazovnom stupnju. Skupine su homogene po dobi, kako bi se olakšalo postizanje obrazovnih ishoda s obzirom na postojeća predznanja i iskustvo korištenja informatičke tehnologije.

U našoj akademiji, djeca će naučiti kako stvarati nove tehnologije, a ne biti samo njihovim pasivnim potrošačima. Još važnije, naša akademija nije fokusirana samo na učenje digitalnih tehnologija. Naprotiv, njen je glavni fokus razvijanje analitičkog razmišljanja, kreativnosti i komunikacije.

Djeca ovdje imaju priliku izraziti svoju kreativnost i inovativnost predstavljanjem svojih ideja i stvaranjem novih sadržaja te iskazati svoju originalnostkombiniranjem i preuređivanjem postojećih znanja i sadržaja. Zajednički radimo na razvoju samopouzdanja i sigurnosti u uporabi računala i digitalnih medija, elektroničkih izvora i baza podataka, robotike, alata za 3D modeliranje te ostvarujemo virtualnu suradnju s vršnjacima iz različitih zemalja.

DINAMIKA ODRŽAVANJA

Nastava Digitalne akademije održava se 2 školska sata tjedno, u blok-satu, u popodnevnim terminima, između 17.30 i 20.30 sati, od ponedjeljka do petka.

Nastava počinje u tjednu od 24.9. do 28.9., a o točnom terminu bit ćete obavješteni između 10. i 14.9. Ukoliko Vam termin ne bude odgovarao, iz bilo kojeg razloga, moguće ga je promijeniti, ukoliko je dostupan drugi odgovarajući na istoj lokaciji, a ako niti taj neće odgovarati, ponudit ćemo Vam popis svih termina po odabranim školama, kako biste mogli izabrati alternativni.

LOKACIJE

Trenutni popis lokacija dostupan je na stranici Gdje smo, a radimo na tome da našim digitalnim nindžama omogućimo i dodatne lokacije u još više gradova.

Newsletter

Želite biti u toku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavite se na naš newsletter.