Nastava

Nastava

Iskoristi 20% popusta

 • Mogućnost online praćenja!
 • 60 sati nastave + satovi s roditeljima
 • Više od 4000 polaznika
 • 110 predavača

DINAMIKA ODRŽAVANJA

Nastava Digitalne akademije 4.0 odvija se u poslijepodnevnim i ranovečernjim satima, dinamikom od 90 minuta jednom tjedno, između 17.30 i 20.30 sati, od ponedjeljka do subote, u skupinama od najviše 15 polaznika. Skupine su homogene po dobi, kako bi se olakšalo postizanje obrazovnih ishoda s obzirom na postojeća predznanja i iskustvo korištenja tehnologije.

Nastava počinje u tjednu od 4. listopada 2021. (ponedjeljak), u terminu odabrane grupe na odabranoj lokaciji, i prati redovitu školsku nastavu – za vrijeme školskih praznika i vaša djeca odmaraju, a svi termini koji se ne mogu održati zbog nepredviđenih razloga (dani škole, vremenski uvjeti i drugo) nadoknađuju se u drugim terminima, u dogovoru s roditeljima.

Digitalna akademija traje 62 školska sata godišnje, što uključuje:

 • 60 školskih sati nastave
 • Završni blok sat s roditeljima, na kojem su zvijezde vaša djeca, a roditelji polaznici

TERMINI

Napomena: Termini digitalne akademije biti će dostupni od 15.7.

Odabir termina ovisi o lokaciji i željenom stupnju Digitalne akademije. Nakon što u prijavnici odaberete grad i lokaciju pohađanja te popunite potrebni podacima o polazniku, naši djelatnici će Vas kontaktirati.

Za naše dosadašnje polaznike zadatak je jednostavan – ovisno o tome koji su stupanj završili, mi ćemo vas smjestiti u odgovarajuću sljedeću razinu! Ako niste sigurni, uvijek nas možete pitati ili jednostavno pogledati na diplomu prethodno završene godine.

Za polaznike koji nisu do sada pohađali Digitalnu akademiju, odabir grupe je također jednostavan – potrebno je samo popuniti prijavnicu potrebnim podacima, a naši djelatnici će Vas kontaktirati u najkraćem roku i smjestiti u razinu koja vam odgovara.

Ukoliko na odabranoj lokaciji ne bude dostupnog stupnja i termina koji bi odgovarao uzrastu djeteta, ostaju dvije mogućnosti:

 • Provjerite druge lokacije u istom gradu/četvrti (ukoliko postoje) i na njima dostupne termine
 • Odabrati online Digitalnu akademiju 4.0

Za sve nedoumice, na raspolaganju vam je naš Junior tim – slobodno nas kontaktirajte kako bismo vam pomogli s odabirom razine ili odgovorili na sva dodatna pitanja!

Sve dostupne lokacije možete pogledati na Gdje smo 

 

Prijavite svoje dijete

Postavke

  Google Analytics

  _ga