Digitalna škola

Digitalne nindže u borbi za ljetne praznike!

I ovog ljeta, Algebra Junior je za osnovnoškolce pripremila edukativne ljetne praznike u Zagrebu! Rezervirajte mjesto na Digitalnoj ljetnoj školi i priuštite svom djetetu nezaboravan početak ljeta, uz vrhunske predavače i buduće prijatelje.

Na ljetnu školu mogu se prijaviti sva osnovnoškolska djeca, bez obzira pohađaju li Digitalnu akademiju ili ne te bez obzira imaju li digitalnih predznanja ili ne.

Lokacija

Digitalna ljetna škola održava u prostorima POU Algebra, Ilica 242, u Zagrebu.

Sadržaji

Digitalna ljetna škola uključuje cjelodnevni boravak, od 8 do 17 sati (na zahtjev, djecu je moguće dovesti do 30 minuta ranije ili kasnije, sve do početka prvog bloka nastave, oko 9 sati).

U jutarnjim satima, polaznici će imati bogat digitalni obrazovni program, prilagođen dobi polaznika, ali i praznicima! Polaznici su podijeljeni po starosnim skupinama (od 1. do 4. razreda i od 5. do 8. razreda). Programirat će plesne korake robota, izrađivati vlastitu glazbu i videospotove u VR formatu, izrađivati 3D modele i imati ih priliku printati na 3D printerima, osmišljavati vlastite radio i TV emisije i još mnogo toga! Više detalja o programu možete saznati ovdje.

U sklopu cjelodnevnog programa (od 8 do 17 sati), uz kvalitetnu STEAM edukaciju, uključena je i profesionalna briga o djetetu, ručak i međuobroci, najmodernije tehnologije i alati, zabava, animacija i sport.

Termini

  • 26. 8. – 30. 8. (5 dana) – 1.250 kn
  • 2. 9. – 6. 9. (5 dana) – 1.250 kn
  • 26. 8. – 6. 9. (10 dana) – 2.000 kn

Prijavite svoje dijete