Digitalno Junior ljeto

Vrijeme je za ljetne praznike! Algebra Junior i Digitalna akademija i ove godine vode vaše nindže na more!

I ovog ljeta, Algebra Junior je u suradnji s turističkom agencijom e-Tours za osnovnoškolce pripremila edukativne ljetne praznike! Rezervirajte mjesto na Digitalnom ljetnom kampu u Crikvenici u trajanju od 7 ili 14 dana i priuštite svom školarcu nezaboravan početak ljeta, uz vrhunske predavače i druge digitalne nindže, koji dijele zajedničku strast prema znanjima budućnosti!

Na ljetni kamp mogu se prijaviti sva osnovnoškolska djeca, bez obzira pohađaju li Digitalnu akademiju ili ne te bez obzira imaju li digitalnih predznanja ili ne. Jedini je uvjet – da znaju plivati!

Lokacija

Nakon prošlogodišnjeg zabavnog početka ljeta u Omišu, Digitalni ljetni kamp ove se godine održava u prekrasnoj Crikvenici, gradu s turističkom tradicijom dugom već 120 godina. Digitalni nindže bit će smješteni u novouređenim Paviljonima Ad Turres***, u neposrednoj blizini hotela Omorika. Okruženi su prekrasnom borovom šumom i mediteranskim raslinjem, a naše nindže će u sklopu paviljona na raspolaganju imati bazen, smješten uz restoran, dok je vrlo blizu i prekrasna šljunčana plaža. Više informacija o smještaju možete pronaći na https://www.jadran-crikvenica.hr/paviljoni-ad-turres-crikvenica

Smještaj

Polaznici će biti smješteni u četverokrevetnim, potpuno novim, moderno uređenim, klimatiziranim sobama, od kojih svaka ima zasebnu kupaonicu i opremljena je prema visokim standardima (wi-fi, SAT TV, balkon).

Na svoj slobodan dan, nindže će istražiti mjesto Crikvenicu, a u ponudi je i izlet na Krk (odabrati u prijavnici). Na izlet se ide katamaranom s ostakljenim trupovima za razgledavanje podmorja, a na Krku će posjetiti špilju Biserujku. Cijena izleta po djetetu je 100,00 kn (uračunata je vožnja brodom, ulaznica u špilju i službeni vodič). Izlet traje od 9.30 do 12.30 sati.

Uz 24-satnu brigu naših mentora i stručnog osoblja, jedan kilometar od hotela nalazi se Dom zdravlja Crikvenica (Ulica bana Jelačića 16, Crikvenica), u slučaju da zatrebamo liječnike, koji su dežurni od 0 do 24.

Stručno osoblje smješteno je u istim paviljonima i raspoređeno tako da su našim nindžama uvijek blizu ako nešto zatrebaju.

Sadržaji

U sklopu kompleksa, nalaze se i sportski tereni (tenis igrališta, igralište za mali nogomet, teren za mini-golf i stolovi za stolni tenis), dok je 300 metara udaljena i prekrasna šljunčana plaža. Tijekom dnevnih i večernjih aktivnosti, s nindžama će cijelo vrijeme biti naši vrijedni mentori, animatori i sportski treneri, tako da će naše nindže moći bezbrižno provoditi vrijeme s prijateljima.

U jutarnjim satima, nakon doručka, polaznici će imati bogat digitalni obrazovni program, prilagođen dobi polaznika, ali i praznicima! Programirat će plesne korake robota, izrađivati vlastitu glazbu i video spotove u VR formatu, izrađivati 3D modele i imati ih priliku printati na 3D printerima, osmišljavati vlastite radio i TV emisije i još mnogo toga! Nastava će se održavati u konferencijskim dvoranama hotela Omorika (150 m od paviljona gdje su smješteni), opremljenima prema najnovijim standardima, sa svom opremom koja je nindžama potrebna kako bi brusili svoje digitalno stvaralaštvo. Više detalja o programu možete saznati ovdje.

Nakon ručka i odmora uz Uno, društvene igre i sportove u hladu borove šume koja okružuje paviljone, nindže čeka – kupanje! Uz kupanje u moru, nindže će na raspolaganju imati Go Pro podvodne kamere i dronove te imati priliku sudjelovati u  brojnim sportskim aktivnostima, uz stalni profesionalni nadzor.

U večernjim satima, nakon večere, za naše nindže pripremili smo bogati program na posebno odijeljenom dijelu prekrasne terase hotela Omorika, gdje ih svakodnevno čekaju organizirane zajedničke aktivnosti, kao što su utrke robota, gledanje filmova, predstava, mjuzikl, talent show i još mnogo toga!

Nakon cijelog dana bogatih sadržaja, naše nindže idu na počinak. Za one kojima će biti teško što nisu kod kuće, za one gladne ili žedne, za one nestrpljive i za one koji od uzbuđenja ne mogu spavati, naši su predavači, animatori i asistenti uvijek tu da im pruže sve kako bi im nindža ljeto bilo nezaboravno!

Obroci

Kako bi sudjelovali u svim aktivnostima koje smo im pripremili, digitalne nindže nikada ne smiju biti gladne! Polaznicima kampa osigurali smo 5 obroka dnevno – doručak, ručak, večeru i dva međuobroka. Vodimo računa i o onima koji imaju posebne zahtjeve ili alergije na hranu (obavezno navesti kod prijave).

Termini

  • 15. 6. – 22. 6. (7 dana) – 1. program
  • 15. 6. – 29. 6. (14 dana) – 1. i 2. program
  • 22. 6. – 29. 6. (7 dana) – 2. program

Prijavite svoje dijete