Kada narastem bit ću sve što poželim!

Kada narastem bit ću sve što poželim!

Iskoristi 20% popusta

Bliži nam se kraj školske godine, vrijeme je da se zabavimo! Algebra Junior poziva sve školarce i njihove roditelje u nedjelju, 2. lipnja, na veselo druženje uz STEAM radionice Digitalne akademije gdje svi postaju ono što žele biti! Čekamo vas od 10 ujutro u Ilici 242. Minecraft radionice, robotika s Ozobotima, 3D printer, digitalni mikroskop, humanoidni robot, utrke s dronovima, romobilima i električnim biciklima samo su dio onoga što vas čeka na Digitalnom Junior danu!

Kada narastem bit ću…

Bez obzira na to što će vaše dijete biti po zanimanju, učenje kodiranja i programiranja pomoći će mu u  razvijanju vještine rješavanja problema, logike i kreativnosti. Želja nam je računalnu znanost učiniti dostupnu što većem broju djece – bez obzira na spol ili dob te im pokazati da može biti zabavna i kreativna.

Za Digitalni Junior dan pripremili smo poludnevni program u kojem djeca mogu sudjelovati na radionicama s robotima i drugom tehnologijom te u vanjskim aktivnostima (utrke dronova i romobila, izrada i puštanje zmajeva i vožnja električnih bicikla). Upoznat će se s mikrosvijetom oko nas pomoću digitalnog mikroskopa, saznati sve o 3D modeliranju i kako radi 3D printer, ilustrirati na grafičkim tabletima i ući u virtualni svijet pomoću VR naočala. Posjetitelje će posebno razveseliti humanoidni robot kojeg ćemo programirati da radi sklekove, šeće i igra nogomet.

Za one kojima još nije dosta učenja pripremili smo i dvije radionice u trajanju od 60 min. Minecraft svijet i dalje živi. Digitalne nindže će kretirati svog osobnog superjunaka pomoću Lunapic online alata i oživiti ga kako bi čuvao Minecraft svijet od nevolja. Osim toga, na drugoj radionici nindže će moći otkriti misteriozne Ozo kodove i naučiti programirati bojama kako bi upravo njihov Ozobot pobijedio u utrci!


Uz to, za naše smo digitalne nindže pripremili i darove iznenađenja!

Iako je program osmišljen prvenstveno za školarce, niti roditeljima neće biti dosadno 🙂 Održat ćemo prezentaciju Algebra Junior aktivnosti na kojoj ćemo vas informirati o digitalnoj ljetnoj školi i kampu te o novoj sezoni Digitalne akademije. Za sve vas koji ćete prisustvovati prezentaciji održat ćemo i nagradnu igru u kojoj možete osvojiti besplatnu školarinu za Digitalnu akademiju u idućoj školskoj godini i druge lijepe nagrade.