Minecraft superjunaci

Minecraft superjunaci

Iskoristi 20% popusta


Mali polaznici Zimske online škole na ovoj će radionici istraživati i učiti o superjunacima slavnih filmskih serijala. U virtualnom svijetu Minecraft Education Edition aplikacije osmislit će vlastitog superjunaka i dodijeliti mu super moći i sposobnosti. Koristeći MakeCode Builder programirat će tajnu građevinu svojeg junaka, a pomoću Minecraft blokova, kamere, te knjige i pera osmislit će priču svog jedinstvenog heroja koji je u stalnoj borbi sa zlim likovima.

Čak i ako vaše dijete ne igra Minecraft, sigurno je za ovu popularnu igru čulo u vrtiću ili školi pa je samo pitanje vremena kada će ju i samo htjeti zaigrati.

Minecraft je trenutno je jedna od najpopularnijih igara na svijetu. Često se opisuje kao “online Lego” koji uključuje izgradnju blokova (kvadrata) i stvaranje struktura u različitim okolišima. Igra uključuje skupljanje, izrađivanje alata, izgradnju i borbu.

Europska agencija za ocjenjivanje igara PEGI označila je Minecraft kao prihvatljiv za djecu stariju od sedam godina, no sama igra ima dobnu oznaku 13+.

Izvor i više informacija: bit.ly/3qGWgVE