Image for Projektne radionice Digitalne akademije
Naslovnica

Projektne radionice Digitalne akademije

Algebrina Digitalna akademija, zbog velikog interesa osnovnoškolske djece za pohađanjem ovog programa, od ove školske godine djeci omogućava sudjelovanje u ovom programu digitalnog i kreativnog obrazovanja i po projektnom principu. To znači da se od sada vaše dijete može okušati u stvaranju digitalnih tehnologija kroz igru po projektima u trajanju od 2 mjeseca!

Na više od 50 postojećih lokacija na kojima se program provodi nakon značajnog širenja dostupnosti ove jeseni, djeca će se sada moći i odlučiti za pohađanje programa u trajanju od 16 školskih sati tijekom 2 mjeseca.

Projektne radionice se održavaju tri puta godišnje, krajem studenog ili početkom prosinca, zatim u veljači i u travnju. Kod djece razvijamo vještine potrebne za uspješan život i djelovanje u 21. stoljeću - sposobnost kreativnog razmišljanja i visok stupanj informatičke pismenosti.

Kako biste saznali točne termine svake pojedine radionice prijavite se putem linka: https://www.algebra.hr/junior/programi/prijavi-se/, pošaljite nam upit na junior@algebra.hr ili nas nazovite na broj 385 (0)1 2332 861.