Image for Projektne radionice Digitalne akademije
Naslovnica

26.12.2018

Projektne radionice Digitalne akademije

Algebrina Digitalna akademija, zbog velikog interesa osnovnoškolske djece za pohađanjem ovog programa, od ove školske godine djeci omogućava sudjelovanje u ovom programu digitalnog i kreativnog obrazovanja i po projektnom principu. To znači da se od sada vaše dijete može okušati u stvaranju digitalnih tehnologija kroz igru po projektima u trajanju od 2 mjeseca!

Na više od 50 postojećih lokacija na kojima se program provodi nakon značajnog širenja dostupnosti ove jeseni, djeca će se sada moći i odlučiti za pohađanje programa u trajanju od 16 školskih sati tijekom 2 mjeseca.

Projektne radionice se održavaju tri puta godišnje, krajem studenog ili početkom prosinca, zatim u veljači i u travnju. Kod djece razvijamo vještine potrebne za uspješan život i djelovanje u 21. stoljeću – sposobnost kreativnog razmišljanja i visok stupanj informatičke pismenosti.

Kako biste saznali točne termine svake pojedine radionice prijavite se putem linka: https://www.algebra.hr/junior/programi/prijavi-se/, pošaljite nam upit na junior@algebra.hr ili nas nazovite na broj 385 (0)1 2332 861.