NPOO natječaji

NPOO natječaji

Iskoristi 20% popusta


Bavimo se digitalnom transformacijom društva već više od 20 godina, kako kroz edukacije u području digitalnih vještina tako i kroz brojne razvojne i inovativne projekte. Na ovim stranicama pratite najzanimljivije natječaje iz NPOO-a i uz našu pomoć ostvarite potpore kojima će se financirati projekti usmjereni na vašu digitalnu transformaciju.

Vaučeri za digitalizaciju

Malim i srednjim poduzetnicima na raspolaganju je 75 milijuna kuna koje će moći ostvariti kroz vaučere za unaprjeđenje digitalnih vještina, ali i niz drugih usluga koje će potaknuti bržu i učinkovitiju digitalnu transformaciju. Provjerite kako vam Algebra može pomoći!

Bespovratne potpore za novoosnovana poduzeća

Uz Algebrine vrhunske stručnjake provedite obvezne aktivnosti educiranja vaših zaposlenika!

Bespovratne potpore za digitalizaciju

Osigurano je 206 milijuna kuna za digitalizaciju poslovanja malih i srednjih poduzeća!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Povećaj font