Image for Prijavnica
Naslovnica

Prijavnica

Prijavnica

Iskoristi 20% popusta


*Sadržaj ove mrežne stranice isključiva je odgovornost Visokog učilišta Algebra.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda. Više informacija o EU fondovima molimo potražite na stranici Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije: www.strukturnifondovi.hr.

Europski socijalni fond, OP Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020

ALGEBRA (TIIT) – Transformacija i internacionalizacija IT studija Algebra
UP.03.1.1.02.0021. / 2018 – 2021.

Tko se može prijaviti?

PROFIL

Entuzijastični i motivirani studenti zainteresirani za područje tehnologije, primijenjenih znanosti, društvenih i humanističkih znanosti, kao i studenti umjetničkih područja koji teže osobnom rastu i učinkovitom početku karijere. Uvjet za sudjelovanje u programu je poznavanje osnova programiranja u bilo kojem programskom jeziku, a uputno je poznavanje programskog jeziku Python ili sličnog. Program je prvenstveno namijenjen studentima upisanima na diplomskim studijima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj.

Program se izvodi na engleskom jeziku.

Program proljetne škole namijenjen je studentima s minimalno srednjom razinom poznavanja engleskog jezika (B2) i nije prikladan za početnike ili studente s osnovnom razinom poznavanja engleskog jezika (A1, A2).

Ako su ti potrebne dodatne informacije, pošalji e-mail asistentici na projektu Algebra TIIT na adresu: international-office@algebra.university.

KAKO SE PRIJAVITI?

Postupak prijave za proljetnu školu provodi se online. U nastavku se nalazi prijavnica.

Prijave se pregledavaju redovito, a nakon što predaš prijavu naš tim će te kontaktirati kako bismo zakazali online intervju. Prijave se moraju podnijeti do 7. svibnja 2021. godine.

Predavanja se odvijaju u malim grupama i broj mjesta je ograničen, stoga se obavezno prijavi na vrijeme.

1Korak 1.
2Korak 2.
3Korak 3.


  • DD dot MM dot YYYY
Kontakt osoba za više informacija:

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.