Image for Dan video produkcije – 28.6.2022.
Naslovnica

Dan video produkcije – 28.6.2022.

10.00 - 13.00 / 15.00 - 16.30

Pridružite nam se na Danu video produkcije, koji će se održati u utorak, 28.6. u dvorani Ivan Picelj za sve buduće i stalne studente.

Prvi dio pod nazivom  Video radionica powered by Aviteh održati će se u jutarnjim satima i namijenjena je svima koji žele vidjeti, čuti i isprobati najnoviju opremu iz radionice našeg partnera – tvrtke Aviteh.

Drugi popodnevni dio rezerviran je za panel diskusiju za sve zainteresirane na temu: ‘Izazovi u svijetu video produkcije i kako se studenti mogu pripremiti za njih!’, na kojoj će nam se pridružiti gosti: Hrvoje Matasović, Iva Šulentić, Vanja Runjić i Bojan Radanović te podijeliti s nama svoj know how i tips & trick iz svijeta video produkcije.

Raspored događanja:

10.00 – 13.00

Video radionica za sve zainteresirane Algebre powered by Aviteh

  • Predavaonica Ivan Picelj + A/V production studio

Na video radionici polaznici će imati priliku vidjeti i isprobati najnoviju foto/video opremu ( kamere, objektive itd…) našeg partnera tvrtke Aviteh i njihovih stručnjaka. Naš voditelj studija multimedijskog računarstva Predrag Šuka i predavač na studiju multimedijskog računarstva Robert Krivec govoriti će o najnovijim trendovima u industriji i pobliže vas upoznati s novom opremom i mogućnostima koje se pružaju unutar našeg novog kampusa.

U isto vrijeme prezentirati će se mogućnosti rada s dronovima ispred naše zgrade.

15.00 – 16.30

Panel diskusija: ‘Izazovi u svijetu video produkcije i kako se studenti mogu pripremiti za njih!’

  • Predavaonica Ivan Picelj

Gosti:

Hrvoje Matasović

producent s velikim iskustvom u filmskoj, TV i video industriji

Ivan Vanja Runjić

glazbeni producent – savjetnik za glazbena autorska i srodna prava na poslovima tzv. ‘clearing-a’

Bojan Radanović

filmski redatelj i scenarist iz Zagreba

Iva Šulentić

voditeljica

Na panel diskusiji gosti će na osnovu svog iskustva prokomentirati aktualno stanje na tržištu video produkcije, izazove s kojima se susreću u svakodnevnom poslu. Pričati će o potrebi za „mladim snagama“, kako ih na najbolji način pripremiti za svijet koji ih čeka kad izađu sa studija😊. Ostat i HR ili ne? Koje su osnovne prednosti i razlike tržišta videoprodukcije kao što su televizijske kuće, producentski projekti za tv kuće i filmovi za festivale, internet, namjenski filmovi za razne potrebe za one koji su još neodlučni u kojem pravcu krenuti.

Prijavite se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.