Naslovnica

Ante Mandić

Ante Mandić rođen je 1955. godine u Sanskom Mostu, BiH. Osnovnu školu je završio u Otoku, a gimnaziju u Vinkovcima. Nakon diplome iz kemije i nuklearne fizike te magisterija iz računalnih znanosti na Tehničkoj Vojnoj Akademiji u Zagrebu, karijeru nastavlja u privatnom sektoru.

Godine 1992. pokreće softversku tvrtku IN2 na čijem je čelu do danas. Od tvrtke koja je u početku brojala tek nekoliko ljudi, IN2 je danas grupa od 12 tvrtki raspoređenih u šest država regije sa više od 500 uposlenih stručnjaka. Od početne ponude koja je uključivala izradu rješenja po zahtjevu korisnika, IN2 svoj portfelj postupno širi na softverska rješenja za investicijsko bankarstvo i fondove, osiguranja, javni sektor, zdravstvo, gospodarstvo te informacijsku sigurnost i forenziku.

Pored angažmana u IN2, Mandić je i aktivni sudionik hrvatske IT zajednice te predsjednik IT udruženja u Hrvatskoj gospodarskoj komori, a 2014. godine Predsjednik RH ga je odlikovao Redom danice hrvatske s likom Blaža Lorkovića za doprinos razvoju hrvatskog gospodarstva.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.