Naslovnica

Darko Huljenić

prof. dr. sc. Darko Huljenić diplomirao je 1983., magistrirao 1989. i doktorirao 2001. godine na Fakultetu elektrotehnike i računarstva na Sveučilištu u Zagrebu. Godine 2005. je na istome fakultetu stekao zvanje docenta, a 2012. godine zvanje izvanrednog profesora na dodiplomskom i postdiplomskom studiju.

Već dugi niz godina radi u Ericssonu Nikoli Tesli na različitim odgovornim zadacima u području istraživanja i razvoja i utemeljitelj je ljetne radionice Ericssona Nikole Tesle “Summer Camp”.

Početak njegove karijere obilježila je pozicija tehničkog savjetnika koju je zadržao više od 11 godina nakon čega, 2008. godine, postaje direktor e-health odjela, a godinu dana kasnije i menadžer za tehnologiju i znanstvene aktivnosti u Ericssonu Nikola Tesla što radi i danas. Odgovoran je za odnose s akademskom zajednicom te vodi brojne aktivnosti vezane uz EU programe i projekte i korištenje sredstava EU fondova.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.