Naslovnica

Ivan Žugaj

Ivan Žugaj je zaposlen u tvrtci APIS IT (Agencija za podršku informacijskim sustavima i informacijskim tehnologijama) d.o.o. od 1994.g. Od dolaska u tvrtku radio je na raznim poslovima i tehnologijama te stekao različita iskustva i znanja na poslovima aplikativnog programera na IBM Mainframe sustavu i distribuiranim aplikativnim sustavima te projektanta na izradi kolaboracijskih IT rješenja.

Zaposlen je na poziciji specijalista za razvoj proizvoda unutar Ureda za strategijski razvoj.

Tijekom karijere bio je voditelj razvojnog tima kao i voditelj projekata kod uvođenja novih tehnologija u tvrtku. Posjeduje višegodišnje iskustvo na poziciji direktora Sektora za razvoj e-usluga. Sudjelovao je na razvoju i unapređenju velikih poslovnih sustava u APIS IT-u – ISSKG, IT rješenja za Poreznu i Carinsku Upravu, IT podrška provedbe Izbora u RH, uvođenje SOA arhitekture APIS IT, projektu eGrađani i Share Service Centar.

Posebno područje interesa su praćenje trendova i standarda u razvoju web aplikacija, unapređenje i podizanje kvalitete razvojnog procesa te upravljanje cjelokupnim životnim ciklusom razvoja informacijskih sustava. U zadnje vrijeme se intenzivno bavi područjem upravljanjem znanja i inovativnošću u tvrtci te Social Business područjem.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.