Naslovnica

14.08.2022

Igor Dropulić

Igor Dropulić rođen je u Rijeci. Srednju školu završio je u Americi (Kalifornija), prvostupničku diplomu stekao je 1995. godine na zagrebačkom FER-u, a obrazovanje je nastavio MBA studijem na Henley Management College, Henley on Thames, UK.

Pohađao je mnoštvo dodatnih edukacija poput IBM La Hulpe, edukacije iz područja menadžmenta i prodaje, Henley Management College – Developing Leaders Course, Krauthammer International Waldorf, Germany LIFE – Leadership for Execution, Ken Blanchard Leadership Institute Budapest, Hungary – Situational Leadership II Model te SAP Akademiju za lidere u prodaji.

Zaposlen je kao direktor prodaje i consultinga u SAP-u za regiju središnje i istočne Europe. Prije trenutne pozicije u SAP-u obnašao je poziciju izvršnog direktora za SAP Hrvatska od 2004. do 2013. godine. Prethodno karijeri u SAP-u, od 1999. do 2004. radio je za IBM Croatia/Global Services kao Global Services Manager te PSS/ITS Manager/Services Delivery Manager Adriatic & Balkans, te od 1995. do 1999. u Optimi OSN tj. Optimi EPS kao Product Engineer u maloprodaji, asistent direktora i kao direktor kompanije. U slobodno vrijeme je Active Krav Maga practitioner (P5) te uživa u čitanju, trčanju, skijanju i nogometu.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.