Besplatne proljetne radionice za srednjoškolce
25. 4. – 26. 4.

Besplatne proljetne radionice za srednjoškolce!

Od 25. 4. - 26. 4. održat ćemo besplatne radionice za srednjoškolce na našem Visokom učilištu. Pridruži nam se i iskoristi priliku da upoznaš najnovije digitalne trendove, radiš na top notch tehnologijama te da upoznaš naše genijalne predavače koji rade na proizvodima koje svakodnevno koristiš.

Prijavi se do 12. travnja 2019. na proljetne radionice i budi među 120 sretnika koji će dobiti priliku biti dio ove priče.

Rezerviraj svoje mjesto!

Provedi 2 dana sa srednjoškolcima poput sebe! Rezerviraj svoje mjesto na vrijeme jer je broj mjesta ograničen! Besplatne dvodnevne radionice održavaju se za vrijeme proljetnih praznika na našem Visokom učilištu Algebra u Ilici 242 (ulaz iz Domobranske).

PRIJAVI SE NA RADIONICU
DO 12. travnja 2019.

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najboljeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.