Image for Provedi semestar u inozemstvu!
Naslovnica

Provedi semestar u inozemstvu!

Iskoristi priliku i za vrijeme studija na Algebri posjeti svoju omiljenu destinaciju! Studenti na razmjeni ne plaćaju školarinu na partnerskoj obrazovnoj ustanovi, među kojima su i najstarija i najveća sveučilišta diljem svijeta, a pripremili smo i dodatne financijske pogodnosti za studente koji se odluče na studijski boravak kako bi iskusili studiranje na stranom sveučilištu.

Pored 60-ak partnera u programu Erasmus+, surađujemo s još preko 20 sveučilišnih partnera u dijelovima svijeta koje Erasmus ne pokriva. I kod njih možeš na studentsku razmjenu, ali bez financijske podrške iz proračuna Europske unije.

Studijski boravak

Ciljevi studijskog boravka:

  • stjecanje novih iskustava u područjima obrazovanja, jezika i kulture
  • promocija međunarodne suradnje između visokoškolskih ustanova
  • razvoj visokokvalificiranog stručnog osoblja s međunarodnim iskustvom u obrazovanju
  • lakši način priznavanja razdoblja mobilnosti i prijenos ECTS bodova

Trajanje studijskih boravaka: 3 do 12 mjeseci

Kolegiji koje odslušaš i položiš za vrijeme studijskog boravka u inozemstvu priznat će ti se na tvojoj matičnoj ustanovi. Ako kolegij položen na stranom sveučilištu, po programu odgovara nekom od kolegija na matičnom sveučilištu, položeni kolegij priznat će se kao da je položen na matičnom sveučilištu. Ostali kolegiji bit će upisani u dodatak diplomi (diploma supplement).

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.