Naslovnica

Što nakon studija

Irska, koja godišnje plasira softvera i ICT usluga u vrijednosti 72 milijarde eura, jedna je od najvećih tehnoloških izvoznika u svijetu i privlači najbolje IT stručnjake na svijetu.

Aktualno stanje u IT industriji Irske karakterizirano je ogromnom potražnjom za visokoobrazovanim IT kadrovima koji odmah nakon studija nalaze posao uz vrlo visoke (za hrvatske uvjete) plaće te uz mogućnost izbora između niza poslodavaca. Budući da sve vodeće svjetske tehnološke kompanije, kao što su Facebook, Google, LinkedIn ili Amazon imaju svoja europska sjedišta u Irskoj, postoji fantastična prilika za napredovanje i razvoj karijere za one koji odluče posao tražiti izvan Hrvatske. Prepoznata irska diploma u tom smislu dodatna je velika prednost, iako i bez nje naši studenti s diplomom Visokog učilišta Algebra već danas lako nalaze posao u Irskoj.

S druge strane i hrvatsko IT tržište je vrlo aktivno te onim studentima koji odluče svoj prvi posao tražiti u Hrvatskoj daje velike mogućnosti koje za mnoge druge profesije danas u Hrvatskoj ne postoje. Preko 90% studenata koji završavaju kod nas preddiplomski stručni studij u području računarstva zaposleno je već u trenutku dodjele prvostupničke diplome što govori samo za sebe o mogućnostima razvoja karijere u Hrvatskoj.

Konačno, posjedovanje dviju EU diploma, boravak u multikulturalnom okruženju, stjecanje međunarodnih poznanstava (jer ne treba zaboraviti da na Griffith College u Dublinu studiraju studenti iz 80 zemalja), ovladavanje engleskim jezikom te usvajanje korisnog i aplikativnog znanja i međunarodnih certifikata u području računarstva svakako će vas značajno izdvojiti od ostalih prvostupnika, gdje god potražili svoj prvi posao ili karijeru!

Ako pak želite studirati na diplomskoj razini dostupni su Vam za upis diplomski studiji Visokog učilišta Algebra ili diplomski studij Griffith College Dublin.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.