Naslovnica

04.05.2020.

Virtualni dan otvorenih vrata preddiplomskih studija – 13. svibnja

Image for Virtualni dan otvorenih vrata preddiplomskih studija – 13. svibnja

Želiš saznati kad ćeš programirati web aplikacije, kad ćeš ući u svijet računalnih mreža, kad ćeš krenuti stvarati digitalni sadržaj koristeći 2D i 3D animacije, kad ćeš postati guru digitalnog marketinga, kad ćeš ući u svijet dizajna i 3D oblikovanja… KAD, KAD, KAD?

Prijavi se na linku Virtualni dan otvorenih vrata preddiplomskih studija i saznaj KAD? od naših voditelja studija, studenata i alumnija.

Vidimo se na virtualnom danu 13. svibnja s početkom u 17.30 sati. Mi te pripremamo za digitalna zanimanja na globalnom tržištu rada.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.