Image for Algebra primila priznanje rektora Sveučilišta u Zagrebu
Naslovnica

Algebra primila priznanje rektora Sveučilišta u Zagrebu

Od 23. do 25. studenoga u zagrebačkom Studentskom centru održana je 22. Smotra Sveučilišta koja je okupila maturante iz cijele Hrvatske. Kao i zadnjih deset godina, i ove smo se pridružili kako bismo zainteresiranim srednjoškolcima dali sve informacije o našim studijima iz prve ruke, pokazali što sve radimo, ali se i dobro zabavili.

Svaki dan smo organizirali kvizove koji su okupljali grupe maturanata koji bi se borili za nagrade – Algebrine poklon paket hoodica, majica, priprema za državnu maturu i drugih. Ispred Studentskog centra smo posjetiteljima omogućili iskustvo koje donosi FPV tehnologija (First Person View), a neki su na taj način pokušali zaigrati i nogomet.

Naš profesor Toni Milun je savjetovao maturante kako da se najbolje pripreme za državnu maturu, a u četvrtak je čak i zaigrao dobri stari Pong s Markom Kofsom, popularnim YouTuberom i našim studentom. Na sreću, ova partija je završila neriješeno, a sam meč je popratio i voditelj programa Joško Lokas.

Na svečanom zatvaranju Smotre, u subotu, posebno priznanje za najuspješnije predstavljanje uručio nam je sam rektor Sveučilišta, prof. dr. Damir Boras i popratio to ovim riječima: "Za razliku od Sveučilišta u Zagrebu, Algebra je visoko učilište u privatnom vlasništvu, ali jedno od najboljih. Iako se vrlo često govori kako su javna sveučilišta protiv privatnih, to nije istina. Mi se zalažemo na jednom zajedničkom nazivniku, a to je kvaliteta i Algebra u tome u potpunosti uspijeva. I to su stvari koje moraju biti jasne. Oni su se predstavili na jako dobar način i nama je drago da su s nama na Smotri. Još jedanput čestitke. "

Hvala rektoru na priznanju, ali i svim maturantima koji su potražili savjete o svojoj budućoj karijeri na našem štandu u ova tri dana. Sljedeće godine dolaze nove generacije, a mi se veselimo budućim brucošima!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.