fbpx
Image for Business in Gaming Conference
Naslovnica

Business in Gaming Conference

BiG Conference, poslovna je konferencija koja će u srijedu, 22. veljače., uz bogat program i relevantne sudionike, ujediniti gaming i prateću industriju.

U samo jednom danu, vodeći će stručnjaci ove brzorastuće industrije predstaviti trendove, događaje i vještine potrebne za uspješan gaming business.

U sklopu tog raznolikog i bogatog sadržaja, na konferenciji nas očekuju i dvije panel rasprave s Algebrinim predstavnicima:

  • Hrvoje Balen, suosnivač i član Uprave Algebre sudjelovat će na panel raspravi pod nazivom „Podrška lokalnih i drž institucija gaming industriji“
  • Igor Margan, predavač na prijediplomskom studiju Razvoja računalnih igara u Algebri, sudjelovat će na panel raspravi pod nazivom „Obrazovanje i gaming“

Detaljnije informacije o konferenciji, sadržaju i sudionicima, možete pronaći ovdje.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.