Image for Dan otvorenih vrata u Infinum-u
Naslovnica

Dan otvorenih vrata u Infinum-u

Tvrtka Infinum i ove godine pozvala je studente Visokog učilišta Algebra na Dan otvorenih vrata, 05.04.2019., u njihov ured na adresi Strojarska cesta 22.

Tijekom posjeta studenti su imali priliku upoznati zaposlenike i načine rada u odjelima: Project management, Backend, JavaScript, WordPress, Design, iOS, Android i QA. Osim toga ovo je bila jedinstvena prilika za informacije iz prve ruke o tehnologijama koje koriste, kako ih koriste i kako razvijaju digitalne projekte.

Svim studentima koji se vide u ovom poslu nakon završetka studija, ovo je idealna prilika stjecanje dojma kako može izgledati vaša radna okolina i radni dan.

 

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.