Image for Dođi na 7. međunarodni sajam školovanja u inozemstvu
Naslovnica

Dođi na 7. međunarodni sajam školovanja u inozemstvu

Današnji “millenialsi” žele putovati i graditi međunarodnu karijeru. Više od 75% Hrvata mlađih od 35 godina zanima školovanje i rad u inozemstvu. Ulaskom Hrvatske u Europsku uniju hrvatskim učenicima i studentima povećale su se mogućnosti akademske i profesionalne mobilnosti. Osim stimulativnog okruženja u kojem uče o drugim kulturama, studenti imaju mogućnost sudjelovanja u europskim projektima, razmjenama i obveznoj praktičnoj nastavi na koju inozemni fakulteti stavljaju naglasak kao bitnu sastavnicu svakog studijskog programa.

Institut Educa i BHV Education početkom listopada organiziraju Dane mobilnosti i edukacije te 7. međunarodni sajam školovanja u inozemstvu na kojima će svoje programe predstaviti dvadesetak obrazovnih institucija iz Europe, SAD-a i Kanade, a sajmu ćemo se pridružiti i mi kako bismo ti predstavili koje sve mogućnosti međunarodnih iskustava školovanja i putovanja nudi Visoko učilište Algebra svojim studentima te koje su sve mogućnosti Erasmus+ programa koji su studentima na raspolaganju. Više riječi biti će i o izuzetno zanimljivim programima međunarodne ljetne škole Visokog učilišta Algebra – Algebra Universtiy International Summer School, koji od ove godine kreću i u ljetnom i u zimskom izdanju.

Učenici, roditelji, profesori i svi zainteresirani moći će sudjelovati na brojnim besplatnim prezentacijama i radionicama, saznati detalje o profesionalnom usmjeravanju prema svjetskoj metodi “Harrison Assessment Talent Solutions” te o programima srednjoškolske razmjene, tečajevima jezika diljem svijeta, studiju u Danskoj, Velikoj Britaniji, Švicarskoj i SAD-u. Ideja je povezati hrvatske institucije s inozemnima kako bi kroz suradnju započeli promoviranje Hrvatske kao obrazovne destinacije. Posljednjih nekoliko godina hrvatski fakulteti nude sve više programa na engleskom jeziku i imaju mogućnost primanja stranih studenata.

Sajam će se održati u Zagrebu, Dubrovniku i Splitu u razdoblju od 6. do 10. listopada 2017., a naš štand možeš posjetiti u Zagrebu, 6. listopada u hotelu Sheraton. Više detalja o događanju provjeri na web-stranicama BHV Education.

Vidimo se!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.