fbpx
Image for Dr.sc. Goran Đambić gost predavač na indijskom sveučilištu Vel Tech
Naslovnica

Dr.sc. Goran Đambić gost predavač na indijskom sveučilištu Vel Tech

Početkom veljače, naš nastavnik dr.sc. Goran Đambić je boravio u posjetu indijskom sveučilištu Vel Tech u gradu Chennai gdje je održao predavanje New game development paradigm with Unity ECS. Na predavanju je bilo prisutno više od 50 studenata koji su u 5 dana i 20 sati nastave stekli osnovne kompetencije iz područja razvoja računalnih igara. Zbog velikog interesa studenata i želje sveučilišta Vel Tech za suradnjom prvenstveno u području visokoškolske edukacije iz razvoja računalnih igara, trenutno je u planu izvesti još jedno identično predavanje u veljači 2020. godine.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.