Image for Erasmus koordinatorica Kristina Kupres sudjelovala je na konferenciji „Erasmus+ programme impact on individuals in VET and HE“
Naslovnica

Erasmus koordinatorica Kristina Kupres sudjelovala je na konferenciji „Erasmus+ programme impact on individuals in VET and HE“

Erasmus koordinatorica Kristina Kupres sudjelovala je na konferenciji „Erasmus+ programme impact on individuals in VET and HE“ u Vilniusu, Litva, gdje su govornici iz nekoliko zemalja EU, kao i studenti, iznijeli rezultate svojih istraživanja o učincima mobilnosti kao i svoja iskustva s mobilnosti.

S obzirom na puno pozitivnih rezultata iz raznih aspekata mobilnosti, važnost samog projekta nije bilo bitno naglašavati, no istaknuta je dobrobit projekta za povezivanje na akademskom nivou kao i među državama sudionicama projekta.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.