Naslovnica

Dodjeljuje li Visoko učilište Algebra stipendije i financijske potpore?

Svjesni nedostatka IT stručnjaka i stručnjaka za digitalni marketing u Hrvatskoj i važnosti digitalnih tehnologija općenito za razvoj društva kroz podizanje konkurentnosti na svjetskom tržištu, Visoko učilište Algebra odlučilo je pokrenuti program stipendiranja nadarenih studenata. Pored stipendija, za studente slabijeg imovinskog statusa Visoko učilište Algebra je osigurao i Financijske potpore koje se dodjeljuju prvenstveno na temelju potreba. Detaljan program stipendija i financijskih potpora možete pronaći na: https://www.algebra.hr/visoko-uciliste/upisi/financiranje-i-pogodnosti/.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.