Image for Gostujuće predavanje – IN2 grupa
Naslovnica

Gostujuće predavanje – IN2 grupa

IN2 grupa - Dora Kardum, Josip Madunić i naš alumni Hrvoje Maršić ‍- održali su gostujuće predavanje našim studentima programskog inženjerstva. Osim što su naše studente upoznali s IN2 grupa, prezentirali su im i šarolikost radnih mjesta koja se mogu obnašati u tehničkoj struci. Pokušali su im dočarati jedan dan u životu softversko inženjera, konzultanta, voditelja projekata ili proizvoda, a sve to pod budnim okom našeg voditelja studija programskog inženjerstva - Danijel Kučak i predavača Daniel Vajt Bele.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.