NE odgađaj studiranje, jer imamo PBZ Educa kredite za tebe!

Privredna banka Zagreb pripremila je posebnu ponudu PBZ Educa kredita za studente Visokog učilišta Algebra namijenjene plaćanju školarine ovisno o smjeru/studiju ili troškova studiranja kao što su smještaj, prehrana, prijevoz i slično. PBZ Educa kredit može se realizirati u kunama ili eurima te bez naknade za obradu kreditnog zahtjeva.

ZATO NE odgađaj studiranje, plaćaj nakon što se zaposliš
  • mogućnost počeka otplate glavnice kredita do 12 mjeseci uz maximalan rok otplate kredita do 10. godina – Preuzmite letak

a usput uzmi i svoj PBZ Indeks plus studentski paket koji uključuje:

  • PBZ tekući račun u kunama i Visa Inspire debitnu karticu tekućeg računa uz mogućnost prekoračenja u visini 1000 kuna i obročnu otplatu u visini 1000 kuna
  • Visa Student charge karticu s limitom potrošnje do 2000 kuna, za kupnju odjednom ili na rate bez kamata i naknada
  • Apple Pay i Google PayTM– plaćaj beskontaktno svojim iOS i Android mobilnim uređajima
  • PBZ digitalno bankarstvo uz brojne inovativne funkcionalnosti

 

Podijeli: Facebook Twitter

BUDI IZVRSTAN U ONOM ŠTO VOLIŠ. ZAISKRI.

Prijavi se

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u toku sa svim novostima vezanim uz fakultet? Prijavi se na naš newsletter.