Image for ABC Bootcamps
Naslovnica

ABC Bootcamps

Svijet inovacije i poduzetništva

Ljeto je namijenjeno za nova nevjerojatna iskustva, upoznavanje ljudi i istraživanje različitih mjesta. Mi vjerujemo da je moguće spojiti sva sjajna ljetna iskustva s obrazovanjem – i to je zapravo najbolji način kako bismo ostali u kontaktu s najrecentnijim svjetskim trendovima i modernim, mladim i perspektivnim pojedinicima. Sveučilište Algebra studentima i mladim poduzetnicima nudi priliku da prošire svoje vidike, otkriju nove destinacije, steknu pratkično znanje i vještine te uče o najboljih svjetskih tvrtki!

ABC BootCamps pruža nezaboravna iskustva, ljude i mjesta, ali i vrhunsko poslovno obrazovanje! Upravo to ovaj program čini uspješnim i različitim od tradicionalog poučavanja.

Program se organizira na svjetski poznatim lokacijama popout Silicijske doline, Toronta, Dubaija, Amsterdama… koje daju različite perspektive raznolikih ekosustava i poslovnih modela.

Naši su programi prikladni za studente i poduzetnike svih studijskih i profesionalnih pozadina željnih učenja o inovacijama i poduzetništvu te se razvijaju uz pomoć profesora s vrhunskih sveučilišta, uspješnih mentora i izvrsnih gostujućih predavača. S misijom osnaživanja mladih pojedinaca da oblikuju svoje karijere i stječu međunarodno iskustvo, ABC BootCamps u okviru nastavnog plana i programa organizira posjete najuspješnijim svjetskim tvrtkama kako bi polaznici stekli uvid u inovativne poslovne prakse.

Ako se želiš pridružiti internacionalnom okruženju i učiti od najboljih, potraži nas na abcbootcamps.com i #ElevateYourCareer!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.