Image for Međunarodna ljetna i zimska škola
Naslovnica

Međunarodna ljetna i zimska škola

Prijavi se na Algebrine međunarodne zimske i ljetne škole!

Zima i ljeto na Algebri

Sveučilište Algebra predstavilo je programe Međunarodne ljetne i zimske škole 2017. godine te globalna prepoznatljivost naše kvalitete i jedinstvenog iskustva od tada ne prestaje rasti!

Cilj programa Međunarodne škole je pružiti studentima iz čitavog svijeta nezaboravno iskustvo boravka u Zagrebu i ostatku Hrvatske kroz učenje, druženje i sudjelovanje u pregršt zabavnih i kulturnih izvannastavnih aktivnosti. Ponosni smo što su Algebrinu Međunarodnu školu do sada prepoznali strani studenti iz različitih zemalja, poput Meksika, Sjedinjenih Američkih Država, Kanade, Australije, Novog Zelanda, Filipina, Brazila, Velike Britanije, Maroka, Južnoafričke Republike, Indonezije, Južne Koreje, Honga Konga, Kine i mnogih drugih.

Neprekidnim praćenjem najnovijih trendova, pažljivo smo osmislili i neprestance nadograđujemo već etablirane kolegije iz područja računarstva, ekonomije i umjetnosti kako bi naši studenti ovladali najnovijim trendovima iz područja digitalnih tehnologija. Osim glavnog kolegija, strani studenti imaju priliku pohađati kolegij Croatian Language and Culture te naučiti osnove hrvatskog jezika i saznati više o našoj povijesti i kulturi.

Ne propustite priliku biti dio neprocjenjivih ljetnih ili zimskih avantura, upoznati studente iz cijelog svijeta i steći nove vještine! Našim studentima osiguravamo kvalitetnu i individualiziranu nastavu, inovativni program, stručni tim predavača i nezaboravno iskustvo učenja. Međunarodni i hrvatski studenti uz redovni studij na Algebri mogu sudjelovati u programima Međunarodne škole.

Doznajte više: www.algebra.hr/international-school!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.