Image for Međunarodna suradnja
Naslovnica

Međunarodna suradnja

Organiziramo međunarodne aktivnosti za naše studente, nastavnike i zaposlenike, ali i za strane studente i stručnjake koji dijele naše vrijednosti i uvjerenja. Potpora smo razmjeni studenata i nastavnika te potičemo provedbu praktične nastave u inozemstvu.

Razvijamo međunarodne mogućnosti za studente, nastavnike i zaposlenike, ali i međunarodne studente i stručnjake koji dijele naše vrijednosti i našu viziju. Pružamo podršku akademskoj mobilnost studenata, nastavnika i zaposlenika te potičemo provedbu stručne prakse u inozemstvu.

Suradnjom sa širokom mrežom globalnih partnerskih institucija i sudjelovanjem u međunarodnim projektnim inicijativama, osiguravamo najvišu kvalitetu obrazovanja i pokrećemo međunarodne mogućnosti za studente, nastavnike i zaposlenike.

Odjel za međunarodnu suradnju pruža podršku studentima i zaposlenicima da kroz zajedničke razvojne projekte u području gospodarstva i obrazovanja aktivno sudjeluju u europskim i globalnim inicijativama. Promoviramo i pružamo podršku prilikom odlaska na akademsku mobilnost studentima, nastavnicima i zaposlenicima te pomažemo studentima prilikom planiranja izvođenja stručne prakse u inozemstvu.

Vjerujemo da međunarodnom suradnjom, razmjenom znanja i iskustava s vodećim inozemnim institucijama, uz sustavni razvoj i unaprjeđivanje vlastitih kapaciteta te dodatnim ulaganjem u potrebne resurse, možemo izgraditi međunarodno prepoznatu obrazovnu instituciju koja predvodi konkurentnost hrvatskog gospodarstva na europskom i globalnom tržištu.

Obratite nam se za više informacija.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.