Image for Noć multimedije – 6.6.2023.
Naslovnica

Noć multimedije – 6.6.2023.

Dragi studenti i studentice multimedijskog računarstva,

pozivamo vas na večernje druženje u utorak, 6. lipnja 2023.g. s početkom u 20 sati u dvorani Nikola Tesla.

Na druženju ćemo razmijeniti iskustva sa studentima svih godina multimedijskog računarstva, posebno obraćajući pažnju na kreativnost i inovacije među vama, koje ste iskazali za vrijeme studija. Obuhvatit ćemo i kako unaprijediti multimedijska rješenja kroz inspiraciju i širenje spektra mogućnosti multimedije.

Pizza i piće su osigurani kad krenemo s Q&A😊, stoga vas pozivamo da nam se pridružite u što većem broju, a očekuje vas voditelj studija Predrag Šuka.

Program:

  • Showcase studentskih radova
  • Rad na kreativnosti i inovacijama između studenata
  • Generacijski rad na razmjeni iskustva i unaprijeđenju multimedijskih rješenja
  • “How it’s done” session
  • Inspiracija i širenje spektra mogućnosti multimedije
  • Q&A

Vidimo se!

Prijavnica:

"*" indicates required fieldsŽelim primati novosti iz:
Zajednički voditelj obrade podataka je Algebra grupa (Algebra d.o.o i Algebra VU, Gradišćanska 24, Zagreb). Podatke prikupljamo isključivo u svrhu informiranja o odabranim uslugama te ih čuvamo maksimalno 5 godina i ne dostavljamo ih trećim stranama. Više informacija možete pronaći ovdje. Za ostvarivanje prava ispitanika možete poslati zahtjev na dpo@algebra.hr.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.