Image for Obavijest o održavanju nastave u online obliku
Naslovnica

Obavijest o održavanju nastave u online obliku

Idemo u virtualne učionice!

S obzirom na nacionalnu odluku o zatvaranju učionica u školama, fakultetima sve postojeće nastavne procese nastavljamo izvoditi isključivo u online učionicama!

Stručni timovi Algebre već dugi niz godina uspješno organiziraju izvedbu programa obrazovanja, specijalističkih edukacija, preddiplomskih i diplomskih stručnih studija u on-line formatu i ova tranzicija za nas nije nepoznanica. Uz naše već postojeće virtualne učionice i kabinete opremljene tele konferencijskom opremom, puštamo u pogon dodatne Adobe Connect virtualne učionice te Skype i Teams sustave za prijenos predavanja, čime ćemo ukupno na raspolaganju imati više od 160 virtualnih učionica za cijelu Hrvatsku.

Naši nastavnici jako dobro znaju i metodologiju i tehnologiju rada u virtualnim učionicama, a upravo popunjavamo i dodatne specijaliste za davanje tehničke podrške nastavnicima i polaznicima u online kabinetima.

Stoga od ponedjeljka 16.3.2020. do daljnjega u prostorijama Visokog učilišta Algebra neće više biti organizirane nastave već će se nastava prema redovnom rasporedu odvijati u online formatu putem virtualnih učionica.

Visoko učilište Algebra već danas prenosi sva predavanja u online live oblik, pa tako već sada prenosimo i dio vježbi za studente koji su nam se pridružili iz drugih država i koji su trenutno u samoizolaciji. Kako bismo povećali kvalitetu i interaktivnost vježbi, u narednih tjedan dana planiramo uvesti još kvalitetniju platformu za on-line live prijenos nastave, o čemu ćemo vas pravodobno obavijestiti.

Konačno, slijedom izmijenjenih okolnosti, od 16.3.2020. do daljnjeg se neće voditi evidencija prisutnosti na nastavi te će uvjeti za potpis na kolegiju biti vezani prvenstveno uz ostale obveze propisane za dobivanje potpisa, ako ih pojedini kolegiji imaju definirane (seminarski rad, predaja projekta i slično).

Pozivam sve studente da što prije preuzmu nastavnu literaturu (knjige) danas od 12.00-19.00 sati u učionici 1-7 za preddiplomske stručne studije i sobi za sastanke preko puta učionice 1-7 za diplomske stručne studije te sutra od 10.00-18.00 sati u Konferencijskoj sobi za sastanke nasuprot Bookpointa za preddiplomske stručne studije i sobi za sastanke za diplomske stručne studije te da kontinuirano prate Infoeduku koja predstavlja službeni komunikacijski kanal Visokog učilišta Algebra kako bi ostvarili što bolje nastavne rezultate i u promijenjenim uvjetima izvođenja nastave.

Pozivam vas da pratite i službeno objavljene preporuke i objave Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i da u tom smislu postupate odgovorno.

Po normalizaciji epidemiološke situacije vidimo se ponovo u učionicama i dvoranama, a od ponedjeljka za sve upite apeliram da koristite sustav Infoeduke, telefonske brojeve referade i službene mailove.

doc.dr.sc. Mislav Balković, prof.v.š

dekan

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.