Image for Obavijest o punktovima za testiranje ( COVID-19) prije Brucošijade!
Naslovnica

Obavijest o punktovima za testiranje ( COVID-19) prije Brucošijade!

Još nas samo jedan dan dijeli do Algebrine brucošijade u Vintage Industrial baru, gdje će nas zabavljati band Pips Chips & Videoclips i house DJ!

Ukoliko niste još kupili svoju kartu, požurite jer ih ostalo još jako malo. Link za kupovinu karata s info kako do % za naše studente nalazi se na linku: https://bit.ly/30CDg1X.

Sukladno trenutno važećim epidemiološkim mjerama propisanim od strane HZJZ-a za sprečavanje zaraze COVID 19, ulaz na Brucošijadu, 5.11.2021. bit će dozvoljen samo posjetiteljima koji uz važeću ulaznicu imaju:

  1. EU digitalnu COVID potvrdu o cijepljenju
  2. EU digitlanu COVID potvrdu ukoliko su nedavno preboljeli COVID 19
  3. ili imaju negativan test na SARS-COV-2. Negativan test mora sadržavati QR kod.

Negativan nalaz brzog antigenskog testa ne smije biti stariji od 48 sati od trenutka uzimanja brisa, a potvrda se izdaje na razdoblje od 48 sati od uzimanja uzorka. Negativan nalaz PCR testa ne smije biti stariji od 72 sata od trenutka uzimanja brisa, a potvrda se izdaje na razdoblje od 72 sata od uzimanja uzorka.

Algebrina brucošijada prati sve epidemiološke mjere, pa ćemo tako kako smo i prvobitno najavili SUTRA,5.11.2021. organizirati punktove za testiranje u dva termina na sljedećim lokacijama za one koji nemaju jednu od tri gore navedene potvrde:

    • Visoko učilište Algebra u razdoblju od 11-13 sati ( vani u malom šatoru)
    • Ispred Vintage Industrial bara – u razdoblju od 18.15-19.15
    • Cijena testiranja iznosi: 60kn i plaća ju posjetitelj događanja osobno.

Kako bi ubrzali sami process testiranja na lokacijama, a samim time i brži ulaz, u prilogu vam šaljemo kratki pdf s postupkom prijave i QR kodom.

Veselimo se vidjeti vas!

Visoko učilište Algebra

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.