Image for Održana svečana promocija Visokog učilišta Algebra
Naslovnica

Održana svečana promocija Visokog učilišta Algebra

U petak, 26. travnja 2019. održana je svečana promocija prvostupnika i stručnih specijalista Visokog učilišta Algebra. Diplome je primilo 117 promovenata, među kojima su i kolege iz prve generacije diplomiranih stručnih prvostupnika s preddiplomskog studija Digitalnog marketinga. Uz to, ponosni smo i na prvu generaciju stručnih specijalista poslovne administracije, odnosno diplomiranih MBA studenata.

Čestitamo još jednom svim našim stručnim prvostupnicima inženjerima računarstva, stručnim prvostupnicima inženjerima multimedijskog računarstva, stručnim prvostupnicima digitalnog marketinga i stručnim prvostupnicima dizajna tržišnih komunikacija te stručnim specijalistima inženjerima računarstva, stručnim specijalistima digitalnog marketinga, stručnim specijalistima poslovne administracije i stručnim specijalistima kreativnog upravljanja tržišnim komunikacijama i zahvaljujemo svim gostima koji su uveličali ceremoniju promocije.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.