Image for OSIGURAJ SVOJU DIGITALNU BUDUĆNOST: Upiši preddiplomski stručni studij na Visokom učilištu Algebra!
Naslovnica

OSIGURAJ SVOJU DIGITALNU BUDUĆNOST: Upiši preddiplomski stručni studij na Visokom učilištu Algebra!

Ako razmatraš upis na visoko obrazovanje, već si samim time donio pravu odluku. Izaberi jedan od četiri studija u digitalnom području i time stvori za sebe digitalnu budućnost. Za vrijeme studija osigurali smo ti i stručnu praksu kod nekog od renomiranih poslodavaca u Hrvatskoj ili u EU. Osim što ti može služiti kao podloga za završni rad, to je ujedno i sjajna prilika da se upoznaš s budućim radnim okruženjem i stekneš vrijedna profesionalna poznanstva.

Na našim preddiplomskim stručnim studijima očekuje te program prilagođen modernim trendovima u industriji, uz koji ćeš steći i svjetski priznate industrijske certifikate. To znači da ćeš s Algebrinom diplomom biti spreman za karijeru u Hrvatskoj i u inozemstvu.

Sada je pravo vrijeme da zaiskriš i osiguraš si digitalnu karijeru!

Zašto baš preddiplomski stručni studij Visokog učilišta Algebra?

  • Najkvalitetniji smo stručni studij u Hrvatskoj prema rezultatima ocjene sustava osiguravanja kvalitete koju je provela AZVO, a također smo od strane Microsofta proglašeni najboljom obrazovnom organizacijom na svijetu!
  • Jedina smo ustanova u Hrvatskoj koja je zadovoljila kriterije kvalitete „Meets the Quality Requirements“ Nizozemske akreditacijske agencije NVAO.
  • Naposljetku, s ponosom ističemo kako je 96% naših alumnija pronašlo zaposlenje u struci 3 mjeseca nakon završetka studija.

Programsko inženjerstvo

Znaš li da programski inženjeri već desetak godina čine polovinu ukupnog broja novozaposlenih u IT sektoru u Hrvatskoj? Izaberi zanimljivu i dinamičnu karijeru za kojom će potražnja rasti i u budućnosti.

Po završetku studija znat ćeš sve o programskom inženjerstvu, ovladat ćeš danas ključnim objektno orijentiranim jezicima .NET i JAVA, naučiti programirati, razvijati i održavati složene aplikacije i informacijske sustave.

Sada je najbolje vrijeme da se odlučiš studirati ovu vrlo traženu granu primijenjenog računarstva i osiguraš svoju poziciju na digitalnom igralištu.

Saznaj više

Sistemsko inženjerstvo

Sistemski inženjeri su druga najtraženija skupina IT stručnjaka u Hrvatskoj. Ako se odlučiš za ovu karijeru, očekuje te multidisciplinarni posao koji svakodnevno donosi nove i zanimljive izazove.

Po završetku studija znat ćeš sve o projektiranju i održavanju računalnih sustava i složenih računalnih mreža. Postat ćeš stručnjak računalne sigurnosti, naučiti sve o metodama optimizacije te upravljanju i kontroli rizika.

Ovo je savršen izbor ako voliš razmišljati izvan zadanih okvira, nalaziti rješenja kompleksnih problema i stvarati red iz kaosa (a ponekad i kaos iz reda)

Saznaj više

Multimedijsko računarstvo

Želiš li sudjelovati u promjeni i postati arhitekt digitalnog doba?

Po završetku studija znat ćeš na najbolji način uklopiti medijske tehnologije u svaki projekt i ovladati najboljom praksom u stvaranju multimedijskog sadržaja. Postat ćeš majstor dizajna usmjerenog korisnicima, spreman za sve izazove karijere u Hrvatskoj ili bilo gdje u svijetu.

Ako je tvoja strast istraživati nove tehnologije i sanjaš o uzbudljivoj karijeri tijekom koje ćeš stvarati i primjenjivati moderna rješenja na kreativan način, ovo je najbolji izbor za tebe.

Saznaj više

Digitalni marketing

Digitalni marketing brzo postaje jedna od najtraženijih grana u području ekonomije, što znači da s diplomom iz digitalnog marketinga sigurno nećeš provoditi vrijeme čekajući u redovima na burzi rada kao što to, nažalost, ponekad čine ekonomisti s „klasičnom“ diplomom.

Po završetku studija bit ćeš pravi guru digitalnog marketinga na operativnoj i taktičkoj razini! Ovladat ćeš svim danas popularnim i učinkovitim digitalnim kanalima i otkriti skrivene tajne struke slušajući predavače koji su vodeći stručnjaci u branši.

Radi se o budućnosti marketinga, najzabavnijem i najkreativnijem poslu u području ekonomije koji danas možeš izabrati.

Saznaj više

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.