Image for Otvorena izložba Izbrisano/Cancelled by Leo Katunarić Kadele u MSU
Naslovnica

Otvorena izložba Izbrisano/Cancelled by Leo Katunarić Kadele u MSU

U petak, 18.veljače 2022.g. s početkom u 18 sati otvorena je izložba Leo Katunarić Kadele – Izbrisano/Cancelled  u Muzeju za suvremenu umjetnost u Zagrebu. Izložbu je otvorila kustosica izložbe – Snježana Pintarić, posjetitelje je pozdravio i naš voditelj preddiplomskog i diplomskog studija dizajna doc. art. dr. sc. Siniša Bogdanović uz autora izložbe Lea Katunarića. Na izložbi su bili pristuni i naši studenti preddiplomskog studija 3D dizajna – Mia Kujundžić i Roko Perkov, koji su bio dio ovog projekta.

Ukoliko niste stigli u petak na otvorenje izložbe, donosimo vam fotografije s otvorenja za koje se nadamo da će vas zainteresirati te da ćete stići do MSU-a do 13.ožujka!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.