Image for Posjet studenata kompaniji APIS IT
Naslovnica

Posjet studenata kompaniji APIS IT

Centar karijera organizirao je studentski posjet kompaniji APIS IT d.o.o. APIS IT d.o.o., pruža strateške, stručne i provedbene usluge javnom sektoru Republike Hrvatske u planiranju, razvoju, podršci i održavanju poslovno-informacijskih sustava po principima umrežene i korisnički usmjerene uprave.

Studenti su imali priliku poslušati prezentacije o Docker i DevOps primjenama, prezentaciju MZIPP – mobilnoj aplikaciji prostornih podataka grada Zagreba te prezentaciju projekta BI2G – BI to government. Nakon prezentacija studenti su imali mogućnost razgledavanja nadzorne sobe podatkovnog centra. Ovo je ujedno bila i prilika za studente da saznaju sve o mogućnostima zaposlenja, stručnoj praksi i selekcijskom postupku u APIS IT-u.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.