Image for Poziv na konferenciju „ Obrazovanje 4.0. – škola po mjeri industrije“
Naslovnica

Poziv na konferenciju „ Obrazovanje 4.0. – škola po mjeri industrije“

Ne propustite odlazak na Konferenciju „OBRAZOVANJE 4.0 - škola po mjeri industrije“ koja će se održati 10. i 11. listopada u Velikoj vijećnici FSB-a s početkom u 9.00 sati. Na konferenciji će sudjelovati i naš dekan doc.dr.sc. Mislav Balković kao jedan od panelista na panel diskusiji - Obrazovanje 4.0 iz različitih perspektiva. Program konferencije možete pronaći na; bit.ly/2pDoOEJ. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno, no prijava je obavezna.

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.