Image for Poziv na predavanje “Parallel Programming Techniques in Matlab/OCTAVE”
Naslovnica

Poziv na predavanje “Parallel Programming Techniques in Matlab/OCTAVE”

Poziv na predavanje "Parallel Programming Techniques in Matlab/OCTAVE – ponedjeljak, 8.srpnja, dvorana Steve Jobs u 10 sati

Dragi studenti,

pozivamo vas na predavanje gostujućeg predavača dr. Jana Pidaniča sa Sveučilišta u Pardubicama iz Republike Češke pod nazivom "Parallel Programming Techniques in Matlab/OCTAVE". Predavanje će se održati u ponedjeljak 8. srpnja u dvorani Steve Jobs od 10 do 11 sati. Molimo vas da potvrdite svoj dolazak na e-mail: erasmus@algebra.hr

Vidimo se!

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.