Image for Poziv na sastanak sa stručnim povjerenstvom u postupku inicijalne akreditacije
Naslovnica

Poziv na sastanak sa stručnim povjerenstvom u postupku inicijalne akreditacije

Poštovani studenti,

Preddiplomski stručni studij Digitalno oblikovanje Visokog učilišta Algebra trenutno prolazi postupak inicijalne akreditacije koji provodi Agencija za znanost i visoko obrazovanje. U tu svrhu naše visoko učilište posjetiti će stručno povjerenstvo. Obvezan su dio protokola posjeta odvojeni sastanci s upravom visokog učilišta, predstavnicima nastavnog i nenastavnog osoblja i studentima.
Ljubazno Vas molimo da se u petak, 3. studenog 2017. g. s početkom u 11:45 h , dvorana Eduard Slavoljub Penkala  u što većem broju odazovete na sastanak sa stručnim povjerenstvom koje bi željelo čuti i vaš glas.
Više o samom postupku inicijalne akreditacije  možete naći na internetskoj stranici Agencije za znanost i visoko obrazovanje:
https://www.azvo.hr/hr/vrednovanja/postupci-vrednovanja-u-visokom-obrazovanju/inicijalna-akreditacija-studijskih-programa

Zašto je Algebra siguran izbor za tvoju budućnost?

Vjetar u
leđa

Kod nas ćeš naučiti sve o informacijskim tehnologijama, području za kojim potražnja stalno raste. Vjerujemo da ćemo ti tako osigurati podlogu za osobni razvoj i učiniti te metom poslodavaca.

Moderna metodologija

Odbijamo stajati na mjestu u svijetu koji se sve brže i brže mijenja. Jako pazimo da svaki studijski program bude u skladu s modernim trendovima i ide u korak s vremenom.

Kvaliteta bez premca

Ponosni smo na brojna priznanja i status najkvalitetnijeg stručnog studija u Hrvatskoj. Iz godine u godinu se trudimo opravdati ukazano povjerenje, jer znamo da tvoja budućnost ovisi o tome. Zato svoju zadaću ne shvaćamo olako.

Newsletter

Želiš biti u tijeku sa svim novostima vezanim uz Algebru? Prijavi se na naš newlsetter.